Ne kadar kitap okuyoruz?

Oyun oynamak aynı kitap ve film gibi sadece boş vakit geçirmek, boş eğlenmek değildir. Çok farklı deneyimler yaşatabilir. Çok güzel hikayeler sunabilir. Birçok filmden, diziden ve kitaptan çok daha güzel hikayelere, çok daha derin karakterlere sahip birçok oyun var. O yüzden ne yapıyorsanız yapın. Oyunda oynasanız, kitapta okusanız, filmde izleseniz yapın. Boş boş oturmayın sadece. Sosyal medyada kim nereye tatile gitmiş diye bakacağına, bunları yap bin kat daha iyi. :)

Oyun oynamak aynı kitap ve film gibi sadece boş vakit geçirmek, boş eğlenmek değildir. Çok farklı deneyimler yaşatabilir. Çok güzel hikayeler sunabilir. Birçok filmden, diziden ve kitaptan çok daha güzel hikayelere, çok daha derin karakterlere sahip birçok oyun var. O yüzden ne yapıyorsanız yapın. Oyunda oynasanız, kitapta okusanız, filmde izleseniz yapın. Boş boş oturmayın sadece. Sosyal medyada kim nereye tatile gitmiş diye bakacağına, bunları yap bin kat daha iyi. :)
Barış Hocam resmen bu konuda iç sesim oldunuz, özellikle evde oturup sadece milleti "Stalklayan" ondan sonra da aşşağılık sendromuna girenler var gerçekten üzücü bir durum.

Oyunların bir çoğunu gereksiz ve para tuzağı bulmakla birlikte fazla abartılmadıkça keyifli olacağı kanaatindeyim.
Bazı oyunlar var ki kitap gibi senaryosu olsun hikayesi olsun çok güzel oluyor.
En sevdiğim ise Mount and Blade sanırım çok güzeldi o oyun çok oynamadım ama...

Barış Hocam resmen bu konuda iç sesim oldunuz, özellikle evde oturup sadece milleti "Stalklayan" ondan sonra da aşşağılık sendromuna girenler var gerçekten üzücü bir durum.
Instagram'dan bahsediyoruz sanırım?
Gösteriş budalalarının platformu oldu neredeyse. Değişik bir platform. Her türden insan var...

Oyunların bir çoğunu gereksiz ve para tuzağı bulmakla birlikte fazla abartılmadıkça keyifli olacağı kanaatindeyim.
Bazı oyunlar var ki kitap gibi senaryosu olsun hikayesi olsun çok güzel oluyor.
En sevdiğim ise Mount and Blade sanırım çok güzeldi o oyun çok oynamadım ama...

Açıkçası bu konuda neredeyse sizinle aynı fikirdeyim, ama beni oyunların hikayeleri acayip etkiliyor en son bitirdiğim oyun Uncharted 4'tü ve hikayesinin etkisinde uzun bir süre kalmıştım fakat bir yandan da hikayesi güzel oyunların final oyunlarını oynamaktan nefret ediyorum çünkü bir daha o oyunun yenisi gelmeyecek. Uncharted 4'ü bitirdiğimde bu yüzden çok üzülmüştüm .(PS4'ü olan varsa kesinlikle oynanması gereken bir oyun.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı