- Makaleler
- 51
Yayıncı ve YouTuber'lar bu işten ciddi paralar kazanıyorlar ama emin olun çoğunun meslek hayatı bundan ibaret değil. Yarın bir gün Twitch veya YouTube kapanırsa bu adamlar ne yapacak?
Aslında gerçekten öyle elraenn anı anlatıyor karşılığında aylık 300-400 k TL kazanıyor.Sigorta yok, emeklilik yok diye biliyorum. Daha bir kaç gün önce Elraenn'in annesinin telefon numarasını satıyordu birisi internette. İşleri cidden zor. 15 yaşında ergen kitlenin tek gördüğü "adam oyun oynuyor para kazanıyor moruq" olduğundan...
Ama full time yayıncılar zaten 2 yılda babalarımızın hayat birikiminden fazla kazanıyor.Yayıncı ve YouTuber'lar bu işten ciddi paralar kazanıyorlar ama emin olun çoğunun meslek hayatı bundan ibaret değil. Yarın bir gün Twitch veya YouTube kapanırsa bu adamlar ne yapacak?
Bill Gates onu bile yapmıyor, milyar dolarlar kazanıyor. Bu nasıl peki? Bill Amca Harvard mezunu.Aslında gerçekten öyle, Elraenn anı anlatıyor karşılığında aylık 300-400K TL kazanıyor.
Bill Gates onu bile yapmıyor, milyar dolarlar kazanıyor. Bu nasıl peki? Bill Amca Harvard mezunu.
Çıkıp da yayıncılık sektörünün en başarılı ismini görüyorsun. Kaç yayıncı Elraenn gibi kazanıyor? 5? 10? Ben sana bu kadar milyarder üniversite mezunu sayarım.
Harvard terk diyecektin galiba. Benim bildiğim okulu bıraktı.Bill Gates onu bile yapmıyor, milyar dolarlar kazanıyor. Bu nasıl peki? Bill Amca Harvard mezunu.
Çıkıp da yayıncılık sektörünün en başarılı ismini görüyorsun. Kaç yayıncı Elraenn gibi kazanıyor? 5? 10? Ben sana bu kadar milyarder üniversite mezunu sayarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.