wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Şükredince yerinde saymıyorsun öncelikle bu anlayıştan kurtul. Parasız derken neden bahsettiğiniz anlamadım herkesin belli bir maaşı veya kazancı var bu ülkede kimse parasız değil veya açlıktan ölmüyor. Eğer inançlı biriysen bu ayet yeterli olacaktır. Hani rabbiniz size: «şâyet şükrederseniz size olan nimetlerimi artırır da artırırım. Yok eğer nankörlük ederseniz, şunu bilin ki benim azabım çok şiddetlidir» buyurmuştu. (İbrahim suresi 7. ayet)
Hayırlı geceler.
Bir konuda haklısınız şükür etmek eksik bizde ancak şükür edip daha fazlası içinde çalışabilirsiniz.
İster kabul edin ister etmeyin namaz ve diğer nafile ibadetler yerine getirin + elinizden geleni yapın bu dünyada mutlu olmama ihtimaliniz yok tabii hemen olmaz Allah sizi bir sınava sokar.
Kendim zamanında yaşıtlarım sabah akşam internet kafe ve oyun oynuyor bende afedersiniz eşek gibi iş öğreniyor kendimi geliştiriyordum ve onları kıskanıyordum şuan ise fark ediyorum bunun etkisi çok büyük.
Hala geç değil kendinizi geliştirin ne konuda olursa olsun.
Hindistan'dan 26 yaşında milyarder çıktıysa siz niye yapamayasınız, Hindistan'ı anlatmama gerek yokur herhalde.