Ne zaman Source 2 oyun motoru gelecek?

Büyük ihtimal gelmeyecek. Çünkü Source 2'ye geçmek kolay değil. Adamlar fiziğini Source 2'ye göre yapacağız derlerse yeniden spray pattern'lerini yapmaları gerek. Zıplama yüksekliği gibi şeyler fizikle beraber değişir. Grafikler kolay ama fizik zor. Büyük ihtimal Source 2 ile yeni Counter-Strike görebiliriz. O da 5-6 seneye çıkmaz.
Olayı özetlediğime göre konuda kapanabilir.
 
Counter Strike-Source 2 güzel olur ama bence adamlar CS:GO gibi bir nimeti birden bırakamazlar. Diyelim ki yeni oyun çıktı ya da CS:GO yeni oyun motoruna geçti, oyun motorunun optimizasyonu güzelmiş kasmaz yani değil mi?
 
Counter-Strike 1.6'ya olduğu gibi aynı şey olacak. Counter-Strike'ın bir kaç tane yeni oyunu çıkar, fazla tutmaz. Ama devrimsel bir şekilde gelirlerse (CS:GO gibi) işte o zaman Source 2 ile oynarsın.
 
Elbette gelecek.Bu yeni bir şey değil 2017 2018 yıllarında da konusu açılmıştı.Fakat cs:go ya yakın zamanda güncelleme geldi ve source 2 ile ilgili satırlar vardı.Ve bu bilgi biraz ilginç gelebilir hemen açıklıyım.Dota 2 source den source 2 ye geçmişti uzun zaman önce.Bu güncelleme de cs go ile ilgili güncelleme satırları da vardı.Yani valve insanların tepkisini ölçme amaçlı,ve heyecanlandırma amaçlı bunu yapıyor ve yakın zaman da geçeceği kesinleşti.Benim tahminimse bu yaza kadar geçecek.Ve evet herhangi bir fps düşmesi olmayacak aksine fps artışı olup optimizasyon hataları düzeltilecek.Ayrıca silah sprayleri değişebilir de değişmeyebilir de ki bence değişmeli çünkü oyuna herkesin yep yeni bir aimle başlaması oyunda olan rekabeti sıfırlar ve kitleyi cs go ya daha çok bağlar.Ayrıca tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama cs go nun arayüzü değişti fark ettiyseniz, o arayüz source 2 arayüzü yani yavaş yavaş geliyor.
 
Genel haberleri takip edersen büyük ihtimalle yazın Valorant'la aynı anda ya da Valorant'tan hemen sonra gelebilir ama büyük ihtimalle de beta olarak çünkü oyunun her şeyini değiştireceği için tak diye sokmak büyük sıkıntılar getirebilir.
 

Geri
Yukarı