- Makaleler
- 1
Okunabilir kuralların yanında düzgün moderatör olmalı. Onaylanmış konunun içinde hala yazım ve noktalama hataları mevcut.
HakanCT
Dostum verilen görevi doğru yerine getiriyorsun, başarıların devamını dilerim. Yalnız yeni olduğun için üyeler katı olmanı kabul edemiyor o kadar.![]()
Hiçbir yetkili kafasına göre uyarı vermiyor. Kurallar var. Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal
Yine hiçbir yetkili bu dediğiniz şeyi yapmıyor. Ufak hataları bildirim göndererek düzenliyoruz ama sizin yaptığınız yazım hataları kabul edilebilir olmadığı için uyarı aldınız. Herkes gibi...
Soru ekini ayrı yazmamışsınız ve Caps Lock kullanmışsınız. Ceza süreleri daha önceden belirlenmiş zaten. Her uyarının süresi 1 saat değil. Mesela reklam içerikli paylaşım yapmanın süresi 1 ay.
Yine yazım yanlışları mevcut. Aynı mesaj üzerinden birden fazla uyarı veremiyoruz. Diğer uyarıyı profilden vermemiz gerekiyor. Kısaca üst üste aldığınız uyarılar muhtemelen aynı mesaj içindir.
Anlatamıyorum sanırım. Ya da anlamak istemiyorsunuz. Ceza süresi olarak belirtilmemiş olabilir ama Caps Lock kullanımın cezası süresi otomatik olarak ayarlanmış. Yani cezaları verirken nadiren sürelerle oynuyoruz. Ayrıca ceza süreleri yetkililerin inisiyatifi ile de belirlenebilir.İstisna kurallar var. Bu onlardan biri değil. Bunun için günlük ceza verilmesi hatalıdır. Kurallar kısmında belirtilmiyor. Resmen kafanıza göre günlük ceza verdiniz.
Hayır ceza vermedim. Mesajınızı sildim çünkü konuyla alakası yoktu.Önceden de bir konu da sizi gördüm ve artık sabredemedim yazmıştım. Ve o konuda da konu dışı yazdığım için siz bana ceza vermiştiniz.
siz nasıl süper moderatör oldunuz.
Siz cevap mı arıyorsunuz yoksa insanların eksiğini veya hatasını yakalayıp onlara gösterme derdinde misiniz? Kelime hatalarına da uyarı veriyor ki diğer 3 uyarınız zaten kelime hatası değil.Sanırım kelime hatasına verecek cevabınız yok?
Yoğunluk olduğu zaman her konuyu en ince ayrıntısına kadar inceleyemiyoruz maalesef. İlla ki gözden kaçan bir şeyler oluyor. Yine de haklısınız. İyi ki rapor sistemi var da yanlışları düzeltebiliyoruz.Okunabilir kuralların yanında düzgün moderatör olmalı. Onaylanmış konunun içinde hala yazım ve noktalama hataları mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.