Neden Android, iOS'ten daha iyi diyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone cihazlara son yıllarda gelen OLED ekran Android de orta segmentte bile var.

Tamam iPhone biraz geç tasarımları değiştirebiliyor ama işletim sistemi olarak bence daha önde.

Evet desteği kesiyorlar ama mesela önceden WhatsApp indirdiğim IPad'e şu an WhatsApp indiremiyorum. Sürüm yetmiyormuş. Apple uzaktan bir güncelleme ile bu sorunu düzeltebilir ama yapmıyorlar.

Sizin iPad modeli nedir hocam?

Tamam da bilinçsiz kullanıcı yüzünden Android neden suçlu olsun? Android'in eleştirilecek çok yeri var ancak bu değil.

Ben Android suçlu demiyorum. Yalnızca keşke Android de iOS gibi virüs zor girilebilen bir işletim sistemi olsaydı diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam iPhone biraz geç tasarımları değiştirebiliyor ama işletim sistemi olarak bence daha önde.

Sizin iPad modeli nedir hocam?

Hocam tasarım değil ekran teknolojisi. IPS ekranlar net bir şekilde siyah rengi veremiyor. IPS ekranlar OLED ekranlara göre daha ucuz.

Sizin iPad modeli nedir hocam ?
Rutin hayatta kullandığım uygulamalar indirilemediği için satmak zorunda kaldım yani modeli bilmiyorum.

Tarayıcı kuramıyorsun ne teknolojisi yahu? Üstündeki fosil safari ile mi gezeceksin?
Anlatmak istediğimi ya anlamıyorsunuz ya anlamamazlıktan geliyorsunuz hocam, karşılaştırdığınız Android'ten kat ve kat daha fazla süre destek sunuyor, en son aldığı güncelleme IOS 10.3.4 2019'da çıktı. 7 yıl destek sundu adamlar. Android ise 3 yıl. Ayrıca 2012-2019 uygulama gelişimleri ile 2019-2022 arası fark kıyaslanamaz bile. 😄

Rutin hayatta kullandığım uygulamalar indirilemediği için satmak zorunda kaldım yani modeli bilmiyorum.

Hocam benim Samsung Tab 3 Lite vardı 3 yıllık cihazdı ve çok kasıyordu. Hiçbir oyunu da oynatmıyordu. Koydum dolaba gittim iPad Air 2 aldım. 8 yıllık cihaz ve oyunları kasmadan oynayabiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı