Neden anime izlenir veya oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zevk meselesi. Mesela bana göre anime boş, şaçma ve gereksiz. Ama diğer kişi izler iken hiç zevk almadığı kadar zevk alabilir. Şöyle örnek vereyim:
Ben: Arabalar ve uçaklar hoşuma gidiyor.
Başkası: Araba ve uçakt hiç ilgisini çekmez, ama Anime'ye bayılır.
Sonuç olarak zevkler ve renkler ayrıdır, ve tartışılamaz 😎

Neden film izliyorsak ben de o yüzden anime izliyorum. Hem vakit geçirmek hem hikaye çok güzel bir şekilde anlatılabiliyor animede. Hikaye anlatmanın film hali bile denebilir aslında. Filmde yapılamayan çoğu efekt animede yapılabiliyor. Mesela bir büyülü bir filmde ışınlanma için animasyon yapsalar çok saçma olur ama animede saçma olmuyor.

Tank olan kızlardan, ağlamalı drama kadar her şey mevcut. Oyunlarını oynamıyorum, genelde gacha oluyor.
Evet. Dönüşüp tank oluyorlar.

Evet +18 gachacılar dünyada en çok cringe bulduğum şeylerden biri.

Evet +18 gachacılar dünyada en çok cringe bulduğum şeylerden biri.
Her mevsim anime izleyen birisi olarak Cringe olduğum çok şey var. Japon kültürüne normal Japonlardan fazla gereksiz bir saygı duyan, Deli fanboy kitle var. Weaboo deniyor zaten onlara.
@Samotne Ciasteczka arkadaşım yüksek ihtimalle onlardan biri. Alıp veremediğimiz bir şey yok. Ama bulunduğun yere "Anime Thighs" yazman hani ne biliyim ya. Neyse bu tarz arkadaşlarla polemiğe girip iki tarafında gerilmesinin anlamı yok, bir şey değişmeyecek çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı