Neden bu hayatta mutlu sonlar yok?

Ülkemizin çoğunluğu babadan oğula şekilde Müslüman olduğu için. Eğer bir kesim araştırıp kendi dinini kendi seçseydi ülke İslam'ı kullanarak yönetilmezdi çünkü din farklılığı fazla olurdu. Eğer ülke İslam kullanılarak yönetilmeseydi battığımızın farkına varırdık ve biz de en kısa sürede mutlu sonlara ulaşabilirdik ama şuan hala %40'lık kesim battığımızın farkında değil. Burada Müslüman'lara bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın. Bu arada evet her konu siyasete geliyor çünkü para varsa huzur, mutluluk her şey var.
 
Ülkemizin çoğunluğu babadan oğula şekilde Müslüman olduğu için. Eğer bir kesim araştırıp kendi dinini kendi seçseydi ülke İslam'ı kullanarak yönetilmezdi çünkü din farklılığı fazla olurdu. Eğer ülke İslam kullanılarak yönetilmeseydi battığımızın farkına varırdık ve biz de en kısa sürede mutlu sonlara ulaşabilirdik ama şu an hala %40'lık kesim battığımızın farkında değil. Burada Müslüman'lara bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın. Bu arada evet her konu siyasete geliyor çünkü para varsa huzur, mutluluk her şey var.

Müslüman'lar kardeşdir piskolojisinden çıkmaları gerek. Dini siyasete alet ederek milleti hem dinden soğutuyorlar hem de dini manipüle ediyorlar.
 
Ben böyle düşünen insanlarin Türkiye veya herhangi bir ekonomik durumdan bagimsiz olarak dedigini dusunuyorum, en az sosyal medyada. Arkadaşlar yapmayin etmeyin, mutluluk ekonomik duruma baglidir ama fakir adam da intihar etsin demeyin.
 

Geri
Yukarı