Neden bu kadar muhteşem bir eğitim sistemimiz var?

Daha fazla  
Meslek
Yok
Yürüyerek gidebileceğim okul varken 2 OBP puan farkı ile 1:30 saat yol çekip dağın başındaki okula gitmek zorundayım. 1 aydır her gün aynı şeyi yapıyorum. Eve geliyorum ders çalışmaya zaman yok direkt uyumak zorundayım. Artık çıldırmak üzereyim. Biraz da yakınlık etki etse hani şu işe. Sadece içimi dökmek istedim.

Bu aslında eğitim sistemi degil. Kabul ediyorum eğitim sistemi kötü ama ortaokulda kendinizi çok az daha sıksaydınız şu an okulunuza yürüyerek gidiyor olabilirdiniz. Ben de okul kaçırdım, 0.0138 puan ile hem de. Ama ben yakınmıyorum, eğitim sistemini kötü bulmuyorum. Önceki sınavlara biraz daha calissaydim şu an o okulda olabilirdim diyorum kendime. Başta da dediğim gibi, eğitim sistemi kötü fakat kendi hatalarinizi eğitim sistemine bağlamayın.

Teşekkürler ama öğretmenlerin ödevlerinden diğer kitapların kapağı açılmıyor saat 5'te okuldan çıkıyorum ya zaman için taktiğiniz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı