Neden Çakma Puff Almamalısınız?

1 haftadır Puff kullanıyorum size deneyimlerimi anlatmak istedim. Kızılay'dan aldığım puff çakmaydı, az çok tahmin ediyordum. QR'ını okutunca Çin menşeili çıkıyordu. Çakma puff almamanız için sebepler;
  • Likidi hızlı bitiyor.
  • 2000-3000 kullanımda kafa yapmaya başlıyor.
  • Aroma akıtıyor.
  • Mide bulantısı, baş ağrısı, uyku, terleme, sarhoşluk, konuşma bozukluğu ve bunlar aşağı yukarı 1-2 saat sürüyor.
  • Az kullanım, sağlığa daha zararlı olması.
  • Yaklaşık 3-4 kat daha az kullanım süresi.
  • İştah kaybı.
  • Kalitesiz malzemesi yüzünden patlama riski daha çok artıyor.
  • Öksürük.
  • Parasal olarak aşağı yukarı orijinaline yakın fiyatlandırması var.
Bu saydığım özelliklerin bazıları kapalı alanlarda daha çok etkisini gösteriyor. Ayrıca içini açıp baktığımda aromasının içindeki malzemelere yapıştığını ve su damlacıkları oluşturduğunu gördüm. Başka kullanıcılarda öksürük yaptığını ilaç kullanmak zorunda kaldıklarını söylemişlerdi. Türkiye içerisinde de bu çakma puffların yapıldığını diğer kullanıcılardan okumuştum hatta birebir oranın çalışanlarındanmış. Bu yazı benim 1 haftalık deneyimim olduğunu yeniden söylememe gerek yoktur umarım uzun süreli kullananlarda daha ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Sigara bırakmaya birebir olduğunu söylemek yalan olmazdır muhtemelen, çevremdeki insanlardan görüyorum. Sağlığınızı ve bedeninizi düşünüyorsanız kullanmayın kullandırtmayın.

Çakmasından ziyade, gerçeğini de almamalısınız. Bakın gençler. Çok zararlı. Yapmayın. Sağlığınızla oynamayın. Gelecekte çok pişman olursunuz.

Kaynak? Ben de pembe bir uzalıyım...

Bu nasıl oluyor mesela? Tek oturuşta o kadar çekiyorsanız helal olsun, gelin fabrika da boru olarak işe başlayın hocam. :)
Hocam tek oturuşta yazmadım oraya 1 haftalık kullanım için yazdım ve bu sayı çok az normale göre. Hem üstelik kafa yapma olayını son 3 kullanımda yaşadım resim yapmak için akrilik boya kullanıyordum ikisinin birlikte etkisiyle 1-2 saat kendime gelemedim ekstra olarak şunu aktarayım bu çakmalar kesinlikle kafa yapıyor kendimden geçtim sakın kullanmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı