Neden DE yerine WM kullanıyorsunuz?

O galiba bilmiyorum.

CTRL + ALT + FX (X kısmı F serisi herhangi bir tuşu temsil eder. Örnek: F1, F4 gibi) kombinasyonları ile TTY'ler arası geçiş yapabilirsiniz. Bazı durumlarda hayat kurtarır. Korkmanızı gerektirecek bir şey değil.

Zaten Window Manager kullanmak için TTY kullanmanıza gerek yok. Normal giriş yapma ekranında kullanacağınız ortamı seçip oturum açarsınız ve karşınızda olur.

Uzun süre openbox kullandım ve çok memnun kaldım ama ne yaparsam yapayım eninde sonunda hata veriyor. Özellikle chrome kullanırken şifrelerin yüklenmemesi gibi. Keyring problemleri bana bela. O yüzden en rahatı xfce kullanmak. Yeterli sayıda klavye hızlı erişim tuşu atarsanız çok memnun edici oluyor.

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden söyleyeyim küçümseme anlamında değil merakımdan, hız dışında bir artısı var mı diye soruyorum.
Neden kullanımı rahat, basit, modern masaüstü ortamları yerine seksenlerdeki MS-DOS bilgisayarlar gibi gözüken pencere yöneticileri kullanıyorsunuz?

Alışkanlık falan mı yoksa masaüstü ortamlarının modernliginden feda etmeye değer özellikleri mi var?
Daha hızlı, daha pratik ve minimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı