Neden ders çalışmayı istemiyorum?

Sen beni hiç tanımıyorsun...

Bak ben her zaman açık sözlü ve samimi olmaya çalışıyorum ppmin olayı da bu zaten sade bir insanım sana burada YouTube'tan 5 snyede buldğum bir motivasyon videosuda atabilirdim ama her şeyin cevabı kendinde saklı sen video çözümlü paha biçilmez bir test kitabısın kendine gel.

Kim sever ki. Kusasım geliyor resmen kitabı açınca bayılasım geliyor. Nefret ederim. Öyle sınıfın kekosu falan değilimdir pekte sesim çıkmaz. Genel de benim gibi sessiz sakin olanlar inek öğrenci oluyorlar ama benim derslerim biraz kötü. (Biraz değil baya kötü. :D)

Hocam herşeyin ilki zordur. Kimse tek seferde derslerinde başarılı olamaz bu süreç sabırlılık ve disiplinli olmayı ister. Ha diyorsanız ki ben o zaman çalışamam, uğraşamam erkenden bi McDonalds ya da Burger King işi için arayışa çıkın.

Bak ben her zaman açık sözlü ve samimi olmaya çalışıyorum ppmin olayı da bu zaten sade bir insanım sana burada YouTube'tan 5 snyede buldğum bir motivasyon videosuda atabilirdim ama her şeyin cevabı kendinde saklı sen video çözümlü paha biçilmez bir test kitabısın kendine gel.
Sen beni hala tanımıyorsun... Aslında... Bu konuyu rahatlamak için açmış gibiyim. İçimi tırmalayan şeyin ne olduğunu biliyorum. Bunu açıklayamam...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı