Şu yazdığından sonra ciddiye almayı bıraktım, çünkü şu yazdığından Rainbow Six: Siege'i tecrübe dahi etmediğin fazla belli. Burada Rainbow Six oynamış her arkadaşım kabul edecektir ki Rainbow Six Siege oynamış bir insan CS:GO'ya taktiksel bir oyun demez, diyemez.
Map'te gördüğün adamın infosunu ver, B bomb Site'a 2 farklı giriş yolundan doğru olanı seç vs vs. bunlar taktik değil be dostum. Ha bunları taktik olarak görüyorsan ben sana söyliyim Rainbow Six Siege o konuda da çok üstün çünkü Rainbow Six Siege'de o bomb Site'a girmek için yeni yollar açmak senin elinde olabiliyor, duvarlar kırılıyor kendin rotasyon oluşturabiliyorsun.
CS:GO'daki taktikler yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi bombayı duvarın şu köşesine atarsam haritanın diğer ucundan adama değebilir gibi fikirlerden öteye gidemez. Vardır bunlar dışında elbet birkaç trick ancak hiçbir şekilde R6 ile karşılaştırılamaz. Yukarıda bahsettiğin mapteki infoları al vs bunlar zaten temel bir FPS oyununda olması gereken özellik, sen gelip zaten olması gereken, en basit mekaniği bile çok kral özellik olarak gösterirsen FPS'den anlamıyorsundur demektir zaten.
Bahsettiğin hitbox sorununa gelecek olursak ben R6'yı 1.200 saat boyunca tecrübe ettim (bilmek istersin diye soruyorum 250 saat CS:GO'm var) ve bu konuda hiç sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. Elbet hitbox yüzünden değmeyen mermilerim olmuştur zaten bu her oyunda oluyor hitbox oyun dünyasında genel bir problem maalesef ancak oyunun saçma recoil sistemi sebebiyle sağa sola sapıtan mermiler yüzünden değmemesinden iyidir diye düşünüyorum