Neden herkes zengin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zenginlik kıstasların bu mu? Ikea'da düşük ve orta gelirlilere hitap eden sayısız ürün var zenginler zaten oradan alışveriş yapmaz. Bugün sokakta gördüğün en ucuz sıfır araba 15 tane RTX 3080 parası haberin var değil mi? Senin hayallerin bile fakir kalmış ne diyeyim. Öğrenciysen parasız olman normal, ileride çalışınca bu düşüncelerin değişir ve ulaşılamaz sandığın şeylerin aslında ulaşılabilir olduğunu anlarsın.

Allah Allah, kim zenginmiş? O senin zengin sandıkların sadece sanal ortamda zengin veya sen öyle sanıyorsun.

Senin onları zengin sanmanın sebebi muhtemelen o zengin dediğin kişilerdeki Nitro ve skinlere sahip olmamandır.

Her parası olana zengin diyorsanız saçma olur. Tabii para zenginlik sembölü ama sadece bu hayatta zenginler para kazanmıyor bunu belirtiyim. Sorgulaman çok iyi ama herkes zengin bu oyunda bu karakteri var diye sinirlenmene gerek yok. Kısaca, zararı sana olur.

1-kardeşim kimse zengin falan değil. Adamın skini var diye zengin mi oluyor ya? Bu nasıl bir düşünce. Kutu açarken çıkmıştır belki. Banada ilk kutumdan elemantalist Lux çıktı 30 seviyeyken. Adamlar seni geçiştiriyor çünkü her maçına gelen senin gibi insanlar onlara soruyor.

2- Discord Nitro alanlar 3 aylık Xbox Game Pass'den alıyorlar. Oda 6 TL. Kimse bir Discord Nitro'ya aylık 70 TL vermiyor. 3 aylık 6TL'ye Nitro alıyorlar Xbox Game Pass sayesinde.

3-herkes RTX 3080 ekran kartıma şu oldu yazmıyor. Türkiye'de 80 milyon insan var. Bunların toplasan bin tanesi falan sormuştur RTX 3080'ime ne oldu diye. Hatta bin tanesi bile olmayabilir.

4-herkeste öyle.

5-isyan etmeyin, şükür edin. Veya çözüm üretin.

6-kazı! Hem öğrencilik yap hem çalış! Oturarak hiçbir şey elde edemezsin!

Size şunu söyliyeyim. Bunlar aslında Allahın bir sınavı. Mesela ben kaliteli mükemmel bir bilgisayarımın olmasını ÇOK istiyorum, ama elime gelmiyor. Fakat bende küçük 10-5 yaş arası çocukların 1080 Ti gibi ekran karı na sahip bilgisayarları oluyo, aslında sadece çocukların değil. Bilgisayarı kullanmayı bilömeyen insanların oluyor. Çünkü bilgisayarı benim kadar isrtemiyolar. Sadece 2 youtube takılıp çıkıyolar. Adam 2080 Ti kartla youtube de video izliyor film izliyor. Ne alaka ! Ulan adamın bilgisayarında tek bir tane bile oyun yok. Madem film izlicen bari ucuz bişey al ki kaliteli bilgisayar almak isteyene ürün kalsın. Hiç değilseni 2080 liyi çok isteyen birine ver sen daha düşük birşey al. 2080 Ti ile videomu izlenir çüş. Dediğim gibi Zengin olmak artık KOLAY. Ama bize yani türklere kolay değil o kadar. Eyer çok istersen SÜREKLİ dua et. Allah bir gün sana en hayırlısını verir. Sen sadece TERKETME !

images.jpeg

Dostum, sosyal mecrada herkes zengin ayağına yatar. :) Bazıları da dediğin gibi doğuştan şanslı, dededen pederden vs. Ortalama bir işte çalışarak hayallerini gerçekleştirebileceğin bir ülkede de yasamıyoruz, orası da ayrı mevzu tabii. Çok kafaya takmamaya çalış, gençliğini yakarsın. 😄

5- İsyan etmeyin, şükür edin. Anladın? Git Afrika'ya yaşa bakayım. Hadi beğenmiyorsan git Afrika'ya zorla tutan yok. :)
Neyimize şükür edelim? Şükür ede ede bu hale geldik. Ülkemin durumunu beğenmiyorum ve bunu söylemek suç değil. Ekonomi berbat, alım gücü yok gibi bir şey. Neyine şükür ediceğim? Beğenmiyorsan git demişsin. Zaten bir çoğumuz fırsat bulduğumuz an yurtdışına gidiceğiz merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı