Neden herkes zengin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elementalist Lux ve adını bilmediğim ama altıgen olan Miss Fortune skini ikişer kere çıktığına göre en az 4 tane RTX 3080'im olmalı, değil mi? Ama GTX 1050 ile takılıyorum.

Sen bir montu 3 yıl giymişsin. Ben 8 yıldır giyiyorum.

Evet, bazıları zengin. Hatta birçoğu hak etmiyor, boş kişiler. Ne yapalım, gidip öldürelim mi?
Süper bir aptal değilsen yeteri kadar emek harcayıp maddi açıdan ülke ortalamasının üstünde bir hayat yaşayabilirsin.

Ülkedeki insanların birçoğu yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Zenginler eskiden de vardı. Şimdi tek fark Instagram'la onla bunla gün yüzüne çıkmaları.
Eskiden çok sayıda orta gelirli insan da vardı. Şimdi sayıları gittikçe azaldı. Benim ailem de orta gelirli ama bir PS5 alamıyorum. Baya kötü durum.
Sabırlı ol. Hem hanginiz şükrediyor? Hepiniz isyankar şekilde kendi devletinizi kötülüyorsunuz. Şuan hayatta olduğumuza ve de bağımsız olduğumuza şükredin bırakın zengin hayatını. Para insanı bozar diye boş konuşulmuyor
Devletin nesini savunacağız? Ülkenin ekonomisini batırdılar, halkı birbirine düşman ettiler, kendileri dışında herkesi vatan haini ilan ettiler. Söyle bana neyini savunacağım ben bunları? Sabırlı falan olamam. 18 yılda ülkenin içine ettiler.

Sabırlı ol. Hem hanginiz şükrediyor? Hepiniz isyankar şekilde kendi devletinizi kötülüyorsunuz. Şuan hayatta olduğumuza ve de bağımsız olduğumuza şükredin bırakın zengin hayatını. Para insanı bozar diye boş konuşulmuyor
Sen ne anlatıyorsun ya?

Hayatta olmamıza şükredelim öyle mi? 🤣 Kafayı yiyeceğim ya. Para insanı bozar diyor birde yahu, ne anlatsam boş sizlere.

Elementalist Lux ve adını bilmediğim ama altıgen olan Miss Fortune skini ikişer kere çıktığına göre en az 4 tane RTX 3080'im olmalı, değil mi? Ama GTX 1050 ile takılıyorum.

Sen bir montu 3 yıl giymişsin. Ben 8 yıldır giyiyorum.

Evet, bazıları zengin. Hatta birçoğu hak etmiyor, boş kişiler. Ne yapalım, gidip öldürelim mi?
Süper bir aptal değilsen yeteri kadar emek harcayıp maddi açıdan ülke ortalamasının üstünde bir hayat yaşayabilirsin.
Bende montum var 5 yıldır giyiyorum eskiden 50 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuan 250 TL gibi bir fiyat.

Eskiden çok sayıda orta gelirli insan da vardı. Şimdi sayıları gittikçe azaldı. Benim ailem de orta gelirli ama bir PS5 alamıyorum. Bayağı kötü durum.

Devletin nesini savunacağız? Ülkenin ekonomisini batırdılar, halkı birbirine düşman ettiler, kendileri dışında herkesi Vatan haini ilan ettiler. Söyle bana neyini savunacağım ben bunları? Sabırlı falan olamam. 18 yılda ülkenin içine ettiler.

Yanlışın var yaş yetmiyor. Devlet bu ülkeyi aldığında ekonomi çöküşteydi. Şu anki partinin öncesindeki devlet ekonomiyi batırmıştı ama şu anki parti geldi ve düzeltti ekonomiyi. Son 5 yıldır ekonomimiz kötü.

Eskiden çok sayıda orta gelirli insan da vardı. Şimdi sayıları gittikçe azaldı. Benim ailem de orta gelirli ama bir PS5 alamıyorum. Bayağı kötü durum.

Devletin nesini savunacağız? Ülkenin ekonomisini batırdılar, halkı birbirine düşman ettiler, kendileri dışında herkesi Vatan haini ilan ettiler. Söyle bana neyini savunacağım ben bunları? Sabırlı falan olamam. 18 yılda ülkenin içine ettiler.

Şu anda bastığın o toprağa şükret. Şükretmek için illa her şey lüks mü olacak? Senin şu anda nefes aldığın ağaca şükret. Fikrini paylaşabiliyorsun mesela buna şükret. Başka yerlerde fikrini paylaşamıyorsun. Topluluk ne derse o. Şu anda öyle bir ayrım var mı? Herkes istediği partiyi tutabiliyor. Oylayabiliyor. Buna şükret neyine yetmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı