Neden herkes zengin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden her zaman altımızı düşünelim insanlar hiçbir zaman daha kötüsünü düşünmek istemez. Neden daha iyisi olmuyoruz demeliyiz o zaman sınava bakarsak benden daha düşük alanlar var diyerek kendini avutabilirsin demek oluyor bu.

Fikrimizi paylaşabiliyor muyuz? Güldürme beni.

Ya kardeşim neyini güldürmeyeyim? YouTube yorumlarında şu anki hükümete herkes fetöcü diyor, vatan haini diyor hiçbir şey olmuyor ya. Siz kötülemek için her şeyi yapıyorsunuz :)

Sabırlı ol. Hem hanginiz şükrediyor? Hepiniz isyankar şekilde kendi devletinizi kötülüyorsunuz. Şuan hayatta olduğumuza ve de bağımsız olduğumuza şükredin bırakın zengin hayatını. Para insanı bozar diye boş konuşulmuyor
Şükretmek kavramını yanlış anlamışsın. Öyle şey mi olur ya? Amerikalı gidip 2000 dolar pc dizcek.

Ya kardeşim neyini güldürmeyeyim? YouTube yorumlarında şu anki hükümete herkes fetöcü diyor, vatan haini diyor hiçbir şey olmuyor ya. Siz kötülemek için her şeyi yapıyorsunuz :)

Devlet gidip tek tek YouTube yorumlarını kontrol etmiyor. Kimse devleti kötülemiyor gerçekleri söylüyor hangimiz Almanya'daki çocuklar gibi yaşayabiliyoruz 15 yaşında yediği önünde yemediği arkasında. Ben hiç bir zaman altımı düşünmem neden daha iyisi olmuyoruz? demeliyiz her devlet bunu düşünür. Burada gelip şükredin şükredin dediği için oluyor hepsi bu şükretmek hiç bir şeyi değiştirmiyor dostum.

Devlet gidip tek tek YouTube yorumlarını kontrol etmiyor. Kimse devleti kötülemiyor gerçekleri söylüyor hangimiz Almanya'daki çocuklar gibi yaşayabiliyoruz 15 yaşında yediği önünde yemediği arkasında. Ben hiçbir zaman altımı düşünmem neden daha iyisi olmuyoruz? Demeliyiz her devlet bunu düşünür. Burada gelip şükredin şükredin dediği için oluyor hepsi bu şükretmek hiçbir şeyi değiştirmiyor dostum.

Hayır kardeşim biz diktatör tarafından yönetilmiyoruz YouTube'da onlarca erdoğan ile dalga geçen video var insan var Akp'yi suçlayan tonlarca video var hiçbirine mi bir şey olmaz. Haklısınız ekonomimiz kötü ama bizi diktatör yö net mi yor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı