Neden herkes zengin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama şu an bu hükümeti neden veya nasıl savunabiliyorsun anlamıyorum cidden :D. Hani 65 yaş üstüysen falan bundan önceki hükümetin neler yaptığını gözlerinle görmüşsündür veya duymuşsundur tamam ama yeni gelecek hükümetin aynı şeyleri yapacağını bilemeyiz. Belki de daha iyiye götürecektir. Konuyu şükretmelerden eleştirmelere getirdin. Bir şeyleri savunmaya çalışıyorsun ama gereksiz :D. Burada neden şikayet tartışılıyor onu da anlamadım :D.

Zenginliğe gelecek olursak, bence milyonları olmayan kimse zengin değildir fakat kafasını çalıştıran herkes bir şekilde para bulabilir. Öğrenciysen burs araştırırsın, birkaç ortamda takılıp yüksek mertebeli insanlarla belki yakınlık kurup hayatını kolaylaştırabilirsin. Kuzenim kuaförlükten dizi oyunculuğuna geçiş yaptı :D. Bende amcam inşaat işleriyle ilgilendiği için bir mimara yer hakkında ufak bir yardım ettim "tamamen şansa oldu" o mimar bana 4 yıl üniversite bursu bağladı. Şans ve senin çaban çok önemli.

Benim hükümeti savunduğum yok ki. Benim burada anlatmaya çalıştığım bizi diktatör yönetmiyor. Arkadaşlar diktatör tarafından yönetildiğimizi, düşünce özgürlüğü olmadığını söylüyor. Ben parti tutmuyorum şu anki partide ekonomiyi yönetemiyor çok vergi var.
Ona bakarsan üniversitelerde bir tane adam vardı Atatürk Vatan haini diyordu adam hala tutuklanmadı. Hani neredeymiş adalet ikisi de aynı şey Atatürk gelmiş geçmiş en büyük cumhurbaşkanı hani nerede tutuklama hani?

Bilemiyorum o konuyu ilk defa senden duydum. Ceza alması gerekir doğru söylüyorsun.

Benim hükümeti savunduğum yok ki. Benim burada anlatmaya çalıştığım bizi diktatör yönetmiyor. Arkadaşlar diktatör tarafından yönetildiğimizi, düşünce özgürlüğü olmadığını söylüyor. Ben parti tutmuyorum şu anki partide ekonomiyi yönetemiyor çok vergi var.
Hayır yönetiyor öyle olsa insanlar bu kadar fikirlerini belirtmekten korkmazdı. Sadece bakanlar ve cumhurbaşkanına laf edenler tutuklanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'e önüne gelen küfür ediyor hiç kimsenin bir şey yaptığı yok ana yasalara bakıyorsun Mustafa Kemal Atatürk'e laf atmak iftira atmak yasak ee hani? Mustafa Kemal Atatürk'e laf atıp tutuklanan görmedim.

Bilemiyorum o konuyu ilk defa senden duydum. Ceza alması gerekir doğru söylüyorsun.

Videoda görmüştüm adam İngilizce konuşuyordu aynen şunları demişti "Atatürk Vatan hainidir" herkes alkışlamıştı herhalde orada İngilizce bilen yoktu. Böyle bir adam nasıl devlet okulunda görev alıyor ve tutuklanmıyor biri bunu bana söylesin?

Hayır yönetiyor öyle olsa insanlar bu kadar fikirlerini belirtmekten korkmazdı. Sadece bakanlar ve cumhurbaşkanına laf edenler tutuklanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'e önüne gelen küfür ediyor hiç kimsenin bir şey yaptığı yok ana yasalara bakıyorsun Mustafa Kemal Atatürk'e laf atmak iftira atmak yasak ee hani? Mustafa Kemal Atatürk'e laf atıp tutuklanan görmedim.
Safiye İnci.

Hepsi şuan baştaki insanlar yüzünden oldu "şükredin şükredin şükredin" dediler halimiz burada kimse isyan çıkaramıyor ( isyan dediğim sokaklara çıkma değil nedir bu vergiler gibi şeyler ) herkes şükrediyor sadece.
Aslına bakarsan halimizden memnun olmayan ülkede milyonlarca insan var. Ama düşünce özgürlüğü de olmadığı için maalesef sesimizi duyuramıyoruz. Umarım 2023'teki seçimde hükümet baştan sona cehennemin dibine kadar gider. Biz de kendi ülkemizde rahatlığı süreriz.

Ikea'dan alamıyoruz...
14 sayfanın hepsine bakmadım ama İkea aslında çok ucuz yurt dışında. 2-3 dolara 6'lı bardak, 100'lü mum falan alabiliyorsun; bizde vergi+kur yüzünden 10 katı birime satılıyor. Onun dışında foruma girince herkeste RTX 2060-3080 falan varmış gibi geliyor bana da :D Olsun ben 5 yıllık PC ile mutluyum ama ekran kartım çöp.

Bir kere de Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan biri ceza bile almadı, üstüne üstlük “%51’in Cumhurbaşkanı’ndan” tebrik almıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı