Neden homofobi?

Niçin nexflis der gibi bir soru :D

Bence de homo bireylere yapılan saygısızlık ve haksızlıktır. Ama homo ilişkiler biraz fazla boyut ötesi olduğunu düşünüyorum. Normalleştirmekte zorlanıyorum ama saygı duyuyorum.

Genç bireylerin cinsellik ile tanışmaları ve üzerine homo ilişkileri görmeleri onları erken yaşta olumsuz etkileyeceğini hepimiz kabul ediyoruzdur. Homo ilişkiler kötü değil elbette. Ama normalleşemiyor. Çünkü bir şeyin normalleşmesi için bunu genç kitlenin kabul edip gelecek nesillerde uygulaması oluyor.

Belli yaşa sahip insanlarda bu durumun çocuklarını olumsuz etkileyeceğini savunup engellemek istiyorlar. Örneğin bunun bokunu çıkan bir şirkettir Netflix, 1 tane bile homo ilişkisi olmadan dizi çekemiyorlar. Elbette gündelik hayatta varlar ama bu kadar göze sokulması abartı. The Last of Us'ta hetero bir ilişkiyi 20dk bile göstermeyip. 2 adet homo ilişkiye 2 bölüm ayırmaları...
 
Başta şunu belirteyim, bu konu nefret söylemi içerecek herhangi bir şey barındırsın istemiyorum, eğer düşünceniz bu yöndeyse köşedeki "Technopat" logosundan başka konuları gezebilirsiniz.

Hadi konuşalım, neden homofobi? Şimdi sorsanız yürüyüş yaptıkları için zart zurt diyenler olacak ancak homofobi olduğu için yürüyüşler yapılıyor. Eş cinsel bireylerin gördüğü saygısızlık, ayrımcılık ve şiddetin sonu gelmiyor. Sizin hayatınızda bir yeri olmayan hatta adını bile bilmediğiniz insanlara bu kadar derin nefreti nasıl yaşarsınız ki? Tuhaf, işte bu yüzden bu konu başlığı var :)

Gözümüze sokmalarından nefret ediyorum her şeyi değiştirmeye çalışıyorlar örneğin bu ay onur ayı Kanada'da ve okulun her yerine lgbtq bayrakları döşüyorlar.

IMG_1483.jpeg


Rencide edici bir durum.
 
Özel hayatından, fantezinden bana ne? Ne diye ayrımcılık ya da eşitlik istiyorsun? Ben karşı cinsten hoşlandığımı her tarafa yayıyor muyum? Hayır. Sen niye eş cinsel olduğunu bir ayrıcalık gibi söylüyorsun? Ne saygı duyuyorum ne de destekliyorum. LGBT ve türevi gruplara mensup olanları desteklemiyorum saygıda duymuyorum. Ha düşmanlığım yok orası ayrı. Bana ilişmesin yeterli ne yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez.
 
Gerçekten mi? :D

Aç bak da ne kadar yoruma açık bir kıssa olduğunun farkına var. Önceki günahlarından dolayı mı helak oluyorlar yoksa escinsel oldukları için mi? Cevabın varsa gel görüşelim tekrar.
Önceki günahlarından dolayı uyarılıyorlar, uyarıları dinlemeyip günah işlemeye devam ediyorlar.

“Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.” (7/A'râf 81)
 

Geri
Yukarı