Neden insanımız bu kadar görgüsüz ve cahil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılanları okumayan veya okuduğunu anlamayan biri varsa oda sensin. Neye yüreğim veya kapasitem yetmiyor? Ne tarafı ne yanı? Yazdıklarımı okumadığını belli etme bari. Ben tarafsız yorumlamaktan bahsediyorum hala tarafını seç dermişçesine aynı şeyleri söylüyorsun. Sana daha cevap yazmayacağım çünkü okuduğunu anlamıyorsun. Kısaca vakit kaybı. Ama sen bunu tuhaf çıkışlarına karşı zafer sayacak kadar tuhafsın. Bu arada karşıdan sert cevaplar gelince iyiye oynama demişsin fakat kusura bakma ama cevapların sert değil boş.
Tarafsızlıkmış. Beni alıntılayıp ''sabit kafalı'' yazarak sen zaten tarafını belli ettin. Geç bu ayakları. Seninle tartışmak bana da bir şey kazandırmıyor. Barış, kardeşlik gibi saçmalıklarına cevap veremeden duramadım. Ne zaferinden bahsedecek mişim? Karşımda daha yazdıklarının anlamını bilmeyen boş bir insan var. Bundan mı zafer çıkaracağım? Yazmazsan yazma çokta umrumdaydı.

Tarafsızlıkmış. Beni alıntılayıp ''sabit kafalı'' yazarak sen zaten tarafını belli ettin. Geç bu ayakları. Seninle tartışmak bana da bir şey kazandırmıyor. Barış, kardeşlik gibi saçmalıklarına cevap veremeden duramadım. Ne zaferinden bahsedecek mişim? Karşımda daha yazdıklarının anlamını bilmeyen boş bir insan var. Bundan mı zafer çıkaracağım? Yazmazsan yazma çokta umrumdaydı.
Yahu yazmayacağım diyorum hala "sabi kafalı" dememe laf söylüyorsun. Sen bana 50 tane kişilik giydirdin ve buna mı takılıyorsun? Tarafım falan yok bunu o küçük aklına yaz tamam mı? Sabit kafalı dememin sebebi insan gibi konuşmadan direk suçlamalarda bulunman. Bunu açıklamama gerek yok ama senin için gerekli. Önce tartışma üslubunu öğren. Freni patlamış kamyonlar gibi konu üzerine çökme.

Yahu yazmayacağım diyorum hala "sabi kafalı" dememe laf söylüyorsun. Sen bana 50 tane kişilik giydirdin ve buna mı takılıyorsun? Tarafım falan yok bunu o küçük aklına yaz tamam mı? Sabit kafalı dememin sebebi insan gibi konuşmadan direk suçlamalarda bulunman. Bunu açıklamama gerek yok ama senin için gerekli. Önce tartışma üslubunu öğren. Freni patlamış kamyonlar gibi konu üzerine çökme.
Ne yazıp yazmayacağımı sana mı soracağım? Burası forum. Herkes yorumunu yapar. Hoşuna gitmiyorsa ''Göz Ardı Et'' özelliğini kullanır, bir daha benim yorumlarımı görmezsin. Herkesin uslubu farklıdır. Sana verilen cevaplar istediğin tarzda değil, diye ağlamayacaksın. O zaman birini alıntılayıp ''sabit kafalı'' yazmadan önce iki defa düşüneceksin ya da ağlamayacaksın. Sen de bunu o küçük kafana sok. Benim tartışma uslubum da böyle. Hoşuna gitmiyorsa bir daha beni alıntılama ve etiketleme. Yazdıklarıma da yorum yazma. Sen beni alıntılamasaydın. O saçma sapan hayal dünyandan ne yazsaydın bile seni alıntılamazdım. Çünkü zaman kaybı olduğunu bilirdim. Sen bulaştın. Ben de cevabını verdim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı