Neden NVIDIA?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RX580'den nasıl daha fazla FPS alabiliyorsunuz? Çok ilginç. Eğer tüm ayarlar aynı durumda olmasına rağmen daha yüksek FPS alıyorsanız, arkadaşın sisteminde kapsamlı bir tarama gerçekleştirin. Donanım kaynaklarını sonuna kadar sömüren başka bir uygulama olmalı.

Tamam. Hepimiz biliyoruz ki NVIDIA ekran kartları gereksiz pahalı. Ancak NVIDIA neredeyse her oyunu destekliyor ve bu neredeyse şahane bir şey. Arkadaşımın Radeon RX 580 Armor'u var benim ise 1050 Ti NVIDIA. Ancak her nasılsa ben onu FPS konusunda geçebiliyorum. İşlemcilerimiz benimki Ryzen 5 1600 onunki ise Ryzen 3 3600. bu nasıl mümkün olabilir? Ramlerimiz 8 GB. Onun RAM'i benimkine göre daha hızlı. (şunu belirtmek isterim ki benimki Gigabyte bir ekran kartı) ancak neredyeyse bütün oyunlarda ben üstün gelebiliyorum.

AMD'nin bazı sürücülerinde problem yaşıyorum (4500U). NVIDIA kullanan arkadaşım hiç sorun yaşamıyor ama bu cihazdan cihaza değişiyor.

Tamam. Hepimiz biliyoruz ki NVIDIA ekran kartları gereksiz pahalı. Ancak NVIDIA neredeyse her oyunu destekliyor ve bu neredeyse şahane bir şey. Arkadaşımın Radeon RX 580 Armor'u var benim ise 1050 Ti NVIDIA. Ancak her nasılsa ben onu FPS konusunda geçebiliyorum. İşlemcilerimiz benimki Ryzen 5 1600 onunki ise Ryzen 3 3600. bu nasıl mümkün olabilir? Ramlerimiz 8 GB. Onun RAM'i benimkine göre daha hızlı. (Şunu belirtmek isterim ki benimki Gigabyte bir ekran kartı) Ancak neredyeyse bütün oyunlarda ben üstün gelebiliyorum.
1050 Tİ ile Rx 580 i geçmek mi sen seçilmiş kişisin

RX580'den nasıl daha fazla FPS alabiliyorsunuz? Çok ilginç. Eğer tüm ayarlar aynı durumda olmasına rağmen daha yüksek FPS alıyorsanız, arkadaşın sisteminde kapsamlı bir tarama gerçekleştirin. Donanım kaynaklarını sonuna kadar sömüren başka bir uygulama olmalı.
Mesela Valorant'ta o en düşük ayarlarda 150, Ben ise normal ayarlarda 200 alıyorum.

AMD ekran kartı konusunda beceriksiz bunu bizzat Recep Baltaş'da söyledi. NVIDIA her konuda daha iyi hatta birçok insan güvenilir liman olarak görüyor.

Hocam haklısınız ama RX 470 1050 Ti geçiyor. RX 580 ezip geçmesi lazım değil mi 1050 Ti ekran kartını?

Arkadaşımın Radeon RX 580 Armor'u var benim ise 1050 Ti NVIDIA. Ancak her nasılsa ben onu FPS konusunda geçebiliyorum. İşlemcilerimiz benimki Ryzen 5 1600 onunki ise Ryzen 3 3600.

Arkadaşına sahte RX 580 satmışlardır, gerçeğini alsın. RX 580'i geçmek için iki tane 1050 Ti lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı