Neden NVIDIA?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bir keresinde ona gittiğimde bırakın işlemciyi bilgisayar cayır cayırdı yani dokunur dokunmaz çekmiştim ayrıca pek oyun hızlandırıcı Driver Booster gibi şeyler kullanmaz. Ben ise deli gibi kullanıyorum ve düzenli bakım yapıyorum.

Driver Booster kullanıyor musunuz? Bir de programların tamamını atar mısınız?

Hocam isterse RTX 3090 10 kat daha güçlü olsun halen gider NVIDIA alırım sebeleri şunlardır.
1. driver problemi yoktur birçok oyunda performansı AMD kartlara göre aşırı iyidir.
2. yeni bir oyun çıktığında anında yeni bir driver çıkıp hemen onu desteklemesi.
3. AMD wattmain hatası almaktan bıktığımdan.
CPU AMD GPU NVIDIA mükemmel ikili oluyor.

Driver Booster kullanıyor musunuz? Bir de programların tamamını atar mısınız?
Ona bir keresinde inandırıp ASC indirtmiştim ama hiç bakım yapmamış. Yani sadece windows başlayınca başlıyor bu kadar. Şimdi onları kullanmaya başladı şu anda benimkinden daha iyi bilgisayarı dediğim gibi.

Mesajlarıma cevap veya emoji atan arkadaşlar hepinizden özür dilerim. Hangi ekran kartını isterseniz alın. İster AMD ister Nvidia, size doğru gelenden şaşmayın.

Dalga mı geçiyorsun? Sen doğduğunda adam foruma üye olmuş. Kiminle nerede nasıl konuştuğuna dikkat et. Saçma sapan toxic yorumlarını kendine sakla.

Foruma üye olma tarihiyle şaka yapma arasında bir bağlantı bulamadım ama sizden de özür dilerim arkadaştan da, kavgayı bırakalım. İki tarafta son derece iyi. İkisini de kullanın.İyi forumlar, tekrar ve tekrar özür dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı