Neden oyun oynayan kişiler hor görülüyor?

Üstte de bir forumdaşımız yazmış sadece PUBG Mobile bildikleri için diye, oyun kültürü yok ki abi adamda ne anlasın oyundan? Ayrıca bu insanları takmasanız bile bazı firmalar halen böyle saçma salak sebeplerden işe alım yapmıyor diye biliyorum çok saçma ya.
 
Türkiye'deki büyük yaştaki insanlar gelişmek yerine eskiye dönmeyi daha çok seviyor. En azından bizim burada öyle :D onlara oyun oynamayı tavsiye et. Sana asosyal diyenleri de hiç takma çünkü boş insanlar seni aşağılar. Benim arkadaşım bana asosyal derdi senin sevgilin falan olmaz derdi okulda sivilce torbası kısa boylu ne kadar kız varsa kendisine ayarlardı. Kızların birkaçı bana yazmıştı ben yüz vermemiştim :D
Bunu diyenlerin çoğu PUBG Mobile'dan başka oyun bilmiyor.
türkiyedeki oyun bilmeyenlerin oyun bilgisi: pabci, geyta, kantır, knayt onlayn, kalofdati
 
Her şeyi dışarı çıkıp kızlarla falan dolaşmak sanan tipler bunlar. Aslında oyunların çoğu öğretici. Ben okulda öğrenemeyeceğim çoğu şeyi oyun oynayarak öğrendim. Oynadıkları oyunlara da bağlı. PUPG veya Clash Royal denen oyunu oynayarak bir şey öğreneceklerini sanmıyorum. Mesela ben Minecraft'da İngilizcemi geliştirip oradaki bazı eşya craftlarından bir şeyler öğrenmiştim. Bunun dışında daha birçok oyundan bir şeyler öğrenmişimdir.
 
Sınıfımda genel olarak oyun oynayanlara karşı bir düşmanlık var. Nedenini anlayamadım. Çoğu kişi bana asosyal, oyun bağımlısı, ezik falan diyor.

Bunu diyen adam net atakan veya berkcan tipli adamlardır. Ya futbolla(genellikle yetenek odaklı olurlar çeşidi çoktur) ya da parasına güvenip ortam yapıp ortamı sulandırmaya karı kızla gezip hava atmasını yapan tiplerdir. Böyle adamlara açıkçası ben denk gelsem gram ağzımdan bir laf söylemem. Ben 2011'den beri oyun oynarım ve hiçbir zaman için bana zararı dokunmadı aksine yararına oldu. Çok samimi olduğun herhangi biri bile seni bırakıyor ama oyun bırakmıyor.
 
Her şeyi dışarı çıkıp kızlarla falan dolaşmak sanan tipler bunlar. Aslında oyunların çoğu öğretici. Ben okulda öğrenemeyeceğim çoğu şeyi oyun oynayarak öğrendim. Oynadıkları oyunlara da bağlı. PUBG veya Clash royal denen oyunu oynayarak bir şey öğreneceklerini sanmıyorum. Mesela ben Minecraft'da ingilizcemi geliştirip oradaki bazı eşya craftlarından bir şeyler öğrenmiştim. Bunun dışında daha birçok oyundan bir şeyler öğrenmişimdir.

PUBG bende sevmem. İlk çıktığında oynamıştım daha sonra bırakmıştım. Clash Royale'de güzel bir oyun bence en azından ailelerimizi bu oyun değil diye kandırabiliyoruz. :) (dik oynandığı için)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı