Neden PC topluyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun oynamak için derslerime bakabilmek için zaman öldürmek için.

16 yaşındayım Bilgisayarım 2 3 yıla bozulacak bende yeni bir bilgisayar almam lazım hem internetten para kazanıyorum bu yüzden programları daha iyi kaldıra bir pc gerekecek ve Daha sistemli çalışabilmem gerekecek ayrıyeten dövize yatırım yapıyorum.

Oyun oynamak için hayatta hiçbir şeyden zevk almıyorum ve gelecek planlarım yok olan paramı PC'ye yatırıyorum canım sıkılınca al sat yaptım zaman geçiyor.

Oyun oynamayı seviyorum, iş yaparken de laptopta rahat edemiyorum. O yüzden PC toplamayı düşünüyorum. Yanında laptop ihtiyaç oluyor tabi kurtulamıyoruz ondan. 🥲

Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin vereyim.
Hocam kasa f/p olduğu için toplamak çok daha mantıklı. İstediğin özelliğini daha sonra değiştirebilen de ayrı bi güzel zaten.

Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin vereyim.

Laptopta ki bileşenler mobil oldugu ıcın performansı aşırı dusuyor laptopta ki 3060 1660 gucunde ayrıca laptoplar gereksız kasalardan daha pahalı 13 bin TL'ye RX 6600XT topladım 13bıne laptop bulamazsınz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı