Miller AP6 kalbimde yaradır. O kadar oynadım bir türlü çıkaramadım.Bir aralar warface vardı grafik ve fizikler olarak bence CS den daha iyiydi. Ama fazla bilinmiyordu malesef oyuncu olmayınca oynayanlarda oyunu bıraktı.
Miller AP6 kalbimde yaradır. O kadar oynadım bir türlü çıkaramadım.Bir aralar warface vardı grafik ve fizikler olarak bence CS den daha iyiydi. Ama fazla bilinmiyordu malesef oyuncu olmayınca oynayanlarda oyunu bıraktı.
sonuçta ben de dahil çoğu insan hileciler ve kanser kitle yüzünden o oyuna sırtını çevirdi
İşte ona deliriyorum, bide mal'a yatan ve kick atmayan takım arkadaşları varsa o maç işkence gibidir kanser olursun...CS türk hilecilerin yüzünden aşırı oyuncu kaybetti rus profili açıp hile kullanan aşırı şekilde türk var adam belli etmiyor hile kullandığını banda yemiyor
Benimde ama piyasada oyun yok illa oynayasım geliyor :/Çok hile var hileden geçilmiyor oynayasım gelmiyor.
Adam belli etmemek için 3 kere hatta 5 kere bilerek yeniliyorİşte ona deliriyorum, bide mal'a yatan ve kick atmayan takım arkadaşları varsa o maç işkence gibidir kanser olursun...
Benimde ama piyasada oyun yok illa oynayasım geliyor :/
Sence CS:GO'nun kitlesine erişebildi mi?csgo ya rakip r6 yokmu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.