Takımlı olunca bence gayet keyifli bir oyun hocam, pandemi zamanında da çok tutttu. Şu anda da hilelere çözüm bulup doğru dürüst sağlam bir kitle edinseler tekrar indiririm mesela.Neden PUBG oynuyorsunuz? PUBG için telefon veya PC alanlar var. Oynamadığım için soruyorum, ilgi çekici noktası neresi? Bence eskisi gibi bir kitleye sahip değil.
Mobildeki sistem gereksinimleri biraz fazla ama. MT 8300 ultra ile doğru düzgün oynayamıyorum.Bence de etkinlik anlamında Fortnite daha iyi ayrıca mobilde de oynanabiliyor.
Oyunun her saniyesi zekanı ve taktiklerini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Benim bu oyunu oynama sebebim de bu.Ben 4 yıldır steam oynuyorum. Eskiden arkadaşlarla ekip olarak mobilde yaklaşık 2 yıldan fazla oynadık.
Şuan sadece steamde oynuyorum. Genelde 1vs4 oynuyorum. Oyun Fortnite'a göre daha gerçekçi. Heyecan hep üst seviyede. Bam bam gidemiyorsunuz. Hep taktik ve plan kurmanız gerekli.
Oyun hala en çok indirilen oyunlar arasında. Seveni hala çok.
Solo oynarken istediğin kadar zekanı kullan evin tuvaletinde biri yatıyorsa istediğini yapOyunun her saniyesi zekanı ve taktiklerini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Benim bu oyunu oynama sebebim de bu.
Oyunun her saniyesi zekanı ve taktiklerini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Benim bu oyunu oynama sebebim de bu.
1vs4 oynadığımı için genelde yaptığım taktik. Hep pusu, sonuna kadar pusu. Pusmakta bir sanattır.Solo oynarken istediğin kadar zekanı kullan evin tuvaletinde biri yatıyorsa istediğini yap![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.