Neden PUBG?

Neden PUBG oynuyorsunuz? PUBG için telefon veya PC alanlar var. Oynamadığım için soruyorum, ilgi çekici noktası neresi? Bence eskisi gibi bir kitleye sahip değil.
Takımlı olunca bence gayet keyifli bir oyun hocam, pandemi zamanında da çok tutttu. Şu anda da hilelere çözüm bulup doğru dürüst sağlam bir kitle edinseler tekrar indiririm mesela.

Ben 4 yıldır steam oynuyorum. Eskiden arkadaşlarla ekip olarak mobilde yaklaşık 2 yıldan fazla oynadık.
Şuan sadece steamde oynuyorum. Genelde 1vs4 oynuyorum. Oyun Fortnite'a göre daha gerçekçi. Heyecan hep üst seviyede. Bam bam gidemiyorsunuz. Hep taktik ve plan kurmanız gerekli.
Oyun hala en çok indirilen oyunlar arasında. Seveni hala çok.

Ben 4 yıldır steam oynuyorum. Eskiden arkadaşlarla ekip olarak mobilde yaklaşık 2 yıldan fazla oynadık.
Şuan sadece steamde oynuyorum. Genelde 1vs4 oynuyorum. Oyun Fortnite'a göre daha gerçekçi. Heyecan hep üst seviyede. Bam bam gidemiyorsunuz. Hep taktik ve plan kurmanız gerekli.
Oyun hala en çok indirilen oyunlar arasında. Seveni hala çok.
Oyunun her saniyesi zekanı ve taktiklerini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Benim bu oyunu oynama sebebim de bu.

Oyunun her saniyesi zekanı ve taktiklerini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Benim bu oyunu oynama sebebim de bu.

Oynayanların sevme sebebi bu. Hep taktik. Çatışmaya girmeden önce işler ters giderse diye kaçış planı yapmamışsan geçmiş olsun. Ortalık yerde dolaşıyorsan geçmiş olsun. Eğer 1vs4 oynuyorsan gördüğüm her adama sıkayım diyorsan geçmiş olsun. Oyun çok plan istiyor. Öyle el becerim yüksek diye bam bam gideyim dersen aklını alırlar adamın.

Solo oynarken istediğin kadar zekanı kullan evin tuvaletinde biri yatıyorsa istediğini yap :D
1vs4 oynadığımı için genelde yaptığım taktik. Hep pusu, sonuna kadar pusu. Pusmakta bir sanattır.
Genelde dikkat dağıtmak için 8x dürbün bırakıyorum adam dürbüne odaklanıyor direk sonrası mevlasına kavuşuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı