Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Sosyal'e katıldığımdan beri bunun savaşını veriyorum. Ama milletin gözü hemen boyanıyor. Özellikle POCO almak isteyenler beni çok yoruyorlar. Redmicileri bir şekilde ikna edebiliyorum ama Pococuları edemiyorum. Her telefon tavsiyesi konusunda savaşıyorum. @Revivmeooi

Boşver alsınlar 1 yıl kullanımdan sonra telefonun hafızası nedensiz yere dolmuş olacak kasmalar falan başlayacak. MIUI rezalet bir ROM.
 
Reklam. Onu da ekleyelim. Tanıdıklarımda var. Telefonda gezinirken reklam giriyor, şaka gibi. Sanki bedava verdiler telefonu. :D
Reklam yaparak telefonları ucuzlatıyorlar ayrıca reklamları kapatabiliyorsun umarım anlarsın
 
Ben Redmi Note 9S kullanıyorum 6GB RAM 128GB hafıza, 2.seneye sanırım girdim ve şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.

Reklam olayını da kapatabiliyorsun, reklam olsa da altta küçük bir reklam çıkıyor öyle tüm ekranı kaplamıyor uygulama açınca.
 
Son düzenleme:
Redmi almayın aldırmayın berbat bir yazılımı var ve çok fazla donuyor

Siz siz olun POCO M3 ve Redmi 9T bu iki modeli almayınız lütfen bende Redmi 9T var şu an 6. ayı ve kronik sorunları var. Redmi yazısından sonrasına gitmiyor.

Redmi 9T kullanıyorum ve aldığıma pişman oldum daha önce bu kadar kötü bir telefon kullanmamıştım
 
Abi ben 2.5 senedir redmi note 7 kullanıyorum çok memnunum öyle az da kullanmam hani, birkaç yazılımsal sorun hariç hiç üzmedi beni şu ana kadar. Özellikle son bir yıldır sıfır sorun. Ha şu boktan ghost ekran sorunu olmasa daha tatlı olurdu o ayrı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı