Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Sende sıkıntı olması başkasında olacağı anlamına gelmez sana kötüsü denk gelmiş.
Allah Allah, belli Redmi telefonlar özel mi de onlarda reklam çıkmıyor? Xiaomi kıyak mı geçiyor onlara?

Berbat bir arayüz MIUI işte, savunmayın.
Redmi telefonlar alınmaz, bir tane güncelleme gelirse dua ediyorsun. İsterse yüksek seviye orta sınıf telefon olsun, yine de dandik çocuk oyuncağı plastiği kullanıyorlar. Tianma panel olayına gelmeme gerek yok bile.

Facia, alınmaz. Artık Realme gibi çok rekabetçi telefonlar var. Ek olarak Samsung ve Huawei gibi firmalar da özellikleri yükseltip fiyatları kırmaya başladılar.
 
Sende sıkıntı olması başkasında olacağı anlamına gelmez sana kötüsü denk gelmiş.

Evet dostum. Mi gruplarında ve forumlarında, diğer sitelerde olan vasat güncelleme, telefonun brick olması sadece şaka. Öyle mi? Tüm millet dalga geçiyor yani.
 
Evet dostum. Mi gruplarında ve forumlarında, diğer sitelerde olan vasat güncelleme, telefonun brick olması sadece şaka. Öyle mi? Tüm millet dalga geçiyor yani.
Telefonun brick olma durumlarıyla ilgili bu forumda bile bir çok konu var. Nasıl yapıyorlar çözemedim yahu kendileri mi IMEI atmaya çalışıyorlar. :D
 
Telefonun brick olma durumlarıyla ilgili bu forumda bile bir çok konu var.

Bende çoğu zaman brick ettim telefonumu ama hep geri döndüren de ben oldum. Açıkçası Xiaomi cihaz alıyorsanız bu işlerden de anlamanız gerek. Başınıza böyle şeyler gelince kurtulursunuz yoksa garantiyle uğraş dur. Uğraşamam diyorlarsa Samsung, Huawei gibi markalara yönelebilirler.
 
Tam bir yıl önce Redmi Note 7 aldım. Hiçbir güncelleme yapmadım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor. Hiçbir hasarı da yok. Belki de sadece şanslıyım.

Güncelleme yapmazsan tabii sorun çıkmaz. Git MIUI 12'ye güncelle (varsa eğer) animasyon nasıl kasıyor, bootloop oluyor mu, brick olup telefonu çöp ediyor mu bak.
Ben de çoğu zaman brick ettim telefonumu ama hep geri döndüren de ben oldum. Açıkçası Xiaomi cihaz alıyorsanız bu işlerden de anlamanız gerek. Başınıza böyle şeyler gelince kurtulursunuz yoksa garantiyle uğraş dur. Uğraşamam diyorlarsa Samsung, Huawei gibi markalara yönelebilirler.

Hard brick oldu mu hiç?
 
İlk önce ben Xioami Redmi Note 9S kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir reklam gelmedi. Memnunum ve ben oyun oynamayı severim. PUBG Mobile gibi bir oyunu HD + yüksek kalitede oynatıyor. Kasma yok. Bakın şimdiye kadar kasma görmedim ve tanıdığım bir sürü Redmi kullanıcısı var ve hepsi de performansından memnunlar. Ayrıca MIUI arayüzü de ağır değil. Ben Xioami fanı da değilim. Daha önce 3 adet Samsung cihaz kullandım, evet iyilerdi ama çok iyi denemez. Mesela J7 kullanan çok bence, iyi telefondu ben de kullandım performans iyiydi çok pahalı da değildi. Şu an bile kullanan aktif +2 milyondan fazladır ama şimdiki zamanda ucuz telefon kalmadı Oppo, Xioami, Huawei tarzı telefonlar ucuz ve kaliteli yapıyorlar dediğim gibi sadece Redmi değil tüm Xioami cihazlarını öneririm.

Herkesin kendi fikridir tabii ki.
Not:
Ve şöyle bir şey de var ben Samsung'un bir cihazını alalı 2 sene olmamıştır. En fazla 10 ila 12 ay olmuştu, Android 10 gelmemişti. Şimdi niye değiştirdi diyecekler için o telefonu kırıldığı için değiştirdim.
 
Xiaomi Mi Note alalı 3 seneye yakın oldu. MIUI 12 aldı hâlâ su gibi akıcı, Snapdragon 660 işlemci var. Pili hala güzel, zamanı göz önünde bulundurularak aldığımda marka bilinmiyordu.
Herkes basit Çin malı olarak görüyordu fakat şimdi ülkemizde ve dünyada önemli bir pazar payı var. Aldığım zaman 1470 TL idi, aynı özellikte ki Samsung neredeyse 2 katı idi şimdi o kadar değilim. Eşimde RN8 var arada bir denilen buglar ve kasmalar var fakat bu paraya Snapdragon 675 işlemci ortalama bir cihaz için iyi fiyat, iyi performans. Sonuçta Android her cihaz bazı sorunlar yaşar ve konuyu açan arkadaş bence haksızlık yapıyor tabii şu an fiyatlar birbirine çok yakınlaştı yani aynı fiyata aynı seçeneği alabileceğiniz birçok seçenek var fakat bence de bunda Xiaomi'nin fiyatlandırma politikasının etkisi var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı