Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Gezerken reklam çıkmaz normalde ben Redmi Note 9 kullanıyorum gerçekten memnum. Ve annemin eski J5'inde sürekli boşta reklam çıkıyordu.

Kendi yaşadığınız sorunları anlatmışsınız, bunlar her telefon da olmuyor. O yüzden "bu telefonu almayın" ifadesi yanlış olur bence. Telefonu nereden aldınız?

Dostum hayır forumlarda binlerce yaşayan insan var. Başlık üzerinde örnekte verildi.

Hâlâ kayıt olup bu başlığa yazan insanlar var çok garip cidden. Ya bu başlık arama motorunda falan bayağı popüler başlık ya da ciddi anlamda bir grup bu tür işlerle ilgileniyor anlamıyorum. Bu durum gerçekten ilgimi çekti.

Ne alaka, vallahi bende Redmi Note 8 var ve ne kasma ne de başka bir sorun yok. Telefon içi bazı yerlerde reklam var ama onunda bana zararı yok. Hatta güzel oluyor farklı şeyler görüyorum güncelleme var yok da beni ilgilendirmez. Bir iPhone telefona 20 bin TL veremem ya da Samsung telefona.
Ha onları da kullandım root ROM Samsung'un angarya tonla programı telefonu kasan saçma uygulamaları var. iPhone dersen aldın para, uygulamalarin nedeyse hepsi para, e istediklerini kuramazsın, ha baba para der. Uğraşamam telefon ucuz güvenilir düzgün çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı