Neden sevgiliniz yok?

Kız kardeşimin, benim seçtiğim kız arkadaşlarıma terör estirmesinden dolayı onun seveceği ve onaylayacağı birini bulmasını bekliyorum. :D

Kıskanç kız kardeş terörünün kurbanıyım hakim bey.

Genelde sevgili türü şeylere "gereksiz" veya "saçma" diyenlerin hiçbirinin ya sevgilisi olmamıştır ya da yanlış kişiyle olmuşlardır. Bu yüzden böyle düşünmeleri bana tamamen saçma geliyor. Sevgilinin olması bence muazzam bir his, bunu insanların istememeleri çok ilginç.
Bana âşık olmadıkları için.

Kızlar ilk isiniz olmasin hiçbir zaman. Hayatınızı devam ettirirken yandan yurutun ek is misali. Hayatınız kayıyor sonra. Ha gidip de ask islerine gireyim demeyin sakın. Hayatınızın hatasını yaparsınız. Flort takilin hep.

Arkadaşlar güncelliyorum birisini itiraftan buldum işte okulda başta isteyip istemediğimden emin değildim sonra ona karşı hislerim arttı sonra cesaretimi toplayıp yazdım işte kız başta mesajları döndü hatta kahve içmek için bile sözleştik sonrasında kız mesajlara dönememeye başladı bende araştırdın neden böyle yaptığını meğerse eski sevgilisi ile barışma sürecindeymiş bende kıza saldım direk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı