Neden sevgiliniz yok?

Genelde sevgili türü şeylere "gereksiz" veya "saçma" diyenlerin hiçbirinin ya sevgilisi olmamıştır ya da yanlış kişiyle olmuşlardır. Bu yüzden böyle düşünmeleri bana tamamen saçma geliyor. Sevgilinin olması bence muazzam bir his, bunu insanların istememeleri çok ilginç.
Günah pu,cehennem (!)
 
Ayıracak vaktim yok çok meşgulum vakit ayırmam öncelikli olarak derslerim ve ailem var sonra reislerim(teşkilat) ve arkadaşlarım daha sonrada hip hop müzik var anlayacağınız çok vaktim yok.
 
Türkiye'de Hornet dışında bir yerde bulamıyorum ancak oralarda pek "sevgili" mantığı yok. Fbuddy de istemiyorum. Hayırlı bir kısmet olursa neden yapmamayayim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok duygusal bir insanım ve insanlar sevemiyor, o yüzden. İnsanların amacı saf birisine kancayı takmak, çocuk yapmak ve daha sonra gizli gizli aldatmak. Dünya sanki çok mu güzel de buraya çocuk getireceğim diye düşünüyorum ben de. Kedi sahipleneceğim, gerçek sevgi onlarda bence. İnsanların yalanlarını dinleyeceğime kedimin miyavlamasını dinlerim.
 
Kadınlar önce fiziksel özelliğe ve boya önem veriyor, çünkü uzun boy, geniş omuz, sert yüz hatları vs gücü temsil ediyor. Bunlara sahip olmayan erkeklerde yalnız kalıyor, ki kadınlara talep çok fazla, kadınlar ellerindeki seçenekleri en iyi görünen ve en baskın karakteristik özelliklere sahip erkeklerden yana kullanıyor, bunun adı Hipergrami işte. İncel erkekler bu yarıştan eleniyor. Kurt sürüsünde de güçsüz olan erkekler öldürülür. Ancak kadınlarda böyle bir şey yok, en çirkin en kısa kadının bile talibi çıkıyor çünkü erkeğin doğada korunmak kollanmak gibi bir kaidesi yok.
Kadınların doğası ilkel ve çıkarcı.
 
Türkiye'de Hornet dışında bir yerde bulamıyorum ancak oralarda pek "sevgili" mantığı yok. Fbuddy de istemiyorum. Hayırlı bir kısmet olursa neden yapmamayayim :D
Orası sadece homoseksueller için değil miydi?
 

Geri
Yukarı