Neden sınav yapılmaya devam ediliyor?

• Konuyu başlatan NAres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 4.302

NAres

Decapat
Makaleler
2

Bu vaka sayısına hiç bakmıyorlar mı? Her Allah'ın günü yani 5 gün üst üste sınav olmaya gidip geliyoruz yanımdan ve ben virüse yakalansam ve gelip aileme bulaştırsam benim sınadan aldığım notun ne anlamı kalacak?

Politik bir konu o nedenle denecek pek bir şey yok. Söylediklerinde tamamen haklısın ama özel okullara ödenen ücretleri de yadsıyamayacakları için açıldı okullar. Dediğim gibi benim fikrim tamamen politik bir durum. 🙂

Çünkü harika muhteşem bakanımız bizim zekamızın diğer okulları kapatan ülkelerden ileri olmasını istiyor. Zaten devlet sağ olsun aşı da beleş. Korona olursak aşı oluruz geçer canım(!)

Bu vaka sayısına hiç bakmıyorlar mı? Her Allah'ın günü yani 5 gün üst üste sınav olmaya gidip geliyoruz yanımdan ve ben virüse yakalansam ve gelip aileme bulaştırsam benim sınadan aldığım notun ne anlamı kalacak?
Vardır,vardır devletin bir bildiği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı