Neden Sosyal artık aktif değil?

Hocam bu kadar uğraşmaniza gerek yoktu .

Okullar açık olduğundan dolayıdır. Sonuçta buradaki herkes gönüllülük esasına dayanaraktan birbirine yardım ediyor. Yeri gelir aktiflik tavan olur, yeri gelir az da olabilir. Oldukça doğal.

@Lasty toxic kitle hâlâ var hocam. Ona yapacak bir şey yok zaten. Milletin ne düşündüğünü umursamamak en iyisi olur.

Aşırı katı kurallar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Açıkçası forumda her gün gezinirim, sadece işime gelen ve komik bulduğum konuları okurum 'ki onlar da kalmadı. Gereksiz kurallar var. Geçenlerde yaşadığımızın yerin doğru yazılması kuralı geldi. Bu kadar saçma kuralları nereden buluyorsunuz bilmiyorum. Technopat'ın kitlesini ve aktifliğini seviyorum, ama Technopat'ın diğer forumlarla farkı kalmadı benim için artık. Toplamda on binden fazla mesajım var ve son 1 yılda yaş kitlesinin düşdüğünü ve aktifliğin aşırı derecede azaldığını görüyorum. Ve bir de şöyle bir şey var. Kullanıcıların bir kısmı, mesaj kasmak için her konunun altına "sistem özellikleriniz nedir" veya "güzel olmuş" diye mesajlar attığını, sadece mesaj kirliliği olduğunu düşünüyorum. Ve moderatorler bunlarla ilgilenmiyorlar. Onun yerine beğen emojisini kullanın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…