Sebepsiz yere konu silinmez, elbet vardır sebebi.Eskiden forum daha iyiydi, şimdi eskisi kadar forum keyifli gelmiyor. Sanırım katı kurallar yüzünden. Bir de yetkililere bir düzenleme yapsalar çok daha iyi olacak. Bugün sebepsiz yere bir konum silindi, sebebini de sormadım, ceza ile uğraşmamak için.
İlk hesabı 2014'te silinmiş ve sonrasında Moderatör olmuş biri olarak söylüyorum bu yaptığınız muhabbetler hep vardı. "Sosyal saptı, nedir bu kurallar, teknik destek yok hep boş konular, modlar keyfi davranıyor" falan filan. Modlara kızan insanların mod olduktan sonra kızdıkları kişilerden daha gaddar olduğunu da gördüm.Bırakan insanların bazılarını DA forumda gördüm. Üzüldüm diyebilirim. Geçen sene konu açmıştım. Ali Güngör bile mesaj atmıştı o kadar yaygınlaşmıştı. Bende bu şikayeti belirtmiştim.
Olay bence banlar kesinlikle. Tüm insanları iyilik meleği gibi görüyorlar/görmek istiyorlar. Tamam mesajlarda argo vs. olmasın fakat sönmez reis adam modemi söktü götürüyor atıp, üstüne soruyu cevaplayınca ban attılar. Neymiş efendim argo içeren linkler vs. atmak yasakmış. Bunu atan adminin bir önceki oyununda sövdüğüne gönlümden eminim.
DA Forum daha özgür bu konuda. Hatta sosyalden insanlar geçtikçe orası daha mantıklı olmaya başladı.
İstemeyerek de olsa link atıyorum. Buraları böyle görmek beni üzmedi değil. Son cepheleri tutuyoruz. Her ne kadar kabullenmemek isteseler de kuralların düzenlenmesi gerekli. Gevşetilmesi değil.
Askeri düzen gibi forum yapılırsa, emeği olan insanlar bile bir süre sonra haksızlığa karşı duramazlar.
Technopat Sosyal amacından sapıyor
Zamanında sosyale teknik sorun konusu açtığın zaman her türlü yardımcı olurlardı. Şimdi yaptıkları tek şey; (Karşıdaki insan düşünür) (AI working now) Macun eğer 2 senelikse macun değiştir, 1 senedir format atılmamışsa format at, PC kasıyor diye konu gelirse virüs taraması yapmadan format at...www.technopat.net
Eki Görüntüle 1319373

Technopat Sosyal bence Türkiye için çok zor olan bir şeyi başarıyor. Yeterli seviyede teknik destek bulursunuz veya bulamazsınız o ayrı bir konu ama buranın düzenli bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Düzen sevmiyorsanız alışmak zorlayabilir veya hiç alışamayabilirsiniz bile. Bu biraz ne beklediğinizle ilgili.