Neden Sosyal artık aktif değil?

Eki Görüntüle 1318838
Aldığım ilk ceza. Buraya girip kuralları okumadan yazan biri olduğunu sanmıyorum.
Eki Görüntüle 1318841
Bence gereksiz bir ceza.
Eki Görüntüle 1318842
Uygunsuz bir şey yoktu.
Eki Görüntüle 1318843
Virüs linki istediğimde konu onaylanmamıştı. Ancak burada vermek istediğimde Sosyal'e atın diyor :D
Eki Görüntüle 1318844
Aynı konu ama 2 tane soru sormam gerekli. (Teknik soru.)
Eki Görüntüle 1318847
Müsait olmadğımı ve sonra atacağımı söylemiştim.
Eki Görüntüle 1318849
Ceza itirazı için yazmıştım ceza almıştım :D
Eki Görüntüle 1318850
Aynısı.
Eki Görüntüle 1318852
5 tane ardı ardına. Neden aldığımı hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 1318855
İnsanlık.
Eki Görüntüle 1318857
Sağ tık>-Çevir.
Eki Görüntüle 1318859
Mesaj aradan kaçmıştı. Bende yazmıştım.
Eki Görüntüle 1318860
Neden yediğim hakkında bence moderatör hocamızın da bir fikri yok.

Youtube keşfedildi malessef.
@Salih Gürbüz @Silinen üye
Hocam bu kadar uğraşmaniza gerek yoktu :).

Okullar açık olduğundan dolayıdır. Sonuçta buradaki herkes gönüllülük esasına dayanaraktan birbirine yardım ediyor. Yeri gelir aktiflik tavan olur, yeri gelir az da olabilir. Oldukça doğal.

Aşırı katı kurallar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Açıkçası forumda her gün gezinirim, sadece işime gelen ve komik bulduğum konuları okurum 'ki onlar da kalmadı. Gereksiz kurallar var. Geçenlerde yaşadığımızın yerin doğru yazılması kuralı geldi. Bu kadar saçma kuralları nereden buluyorsunuz bilmiyorum. Technopat'ın kitlesini ve aktifliğini seviyorum, ama Technopat'ın diğer forumlarla farkı kalmadı benim için artık. Toplamda on binden fazla mesajım var ve son 1 yılda yaş kitlesinin düşdüğünü ve aktifliğin aşırı derecede azaldığını görüyorum. Ve bir de şöyle bir şey var. Kullanıcıların bir kısmı, mesaj kasmak için her konunun altına "sistem özellikleriniz nedir" veya "güzel olmuş" diye mesajlar attığını, sadece mesaj kirliliği olduğunu düşünüyorum. Ve moderatorler bunlarla ilgilenmiyorlar. Onun yerine beğen emojisini kullanın arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı