Neden Technopat vb. sitelerde kadınlar yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınları küçüsemek gibi bir şey değil ama bir kadının ekran kartı taktığını hayal edemiyorum. Tıpkı bizler kadınların merak ettiğini merak etmediğimiz gibi. Yapan yapıyor ama bir kadının tornacıda çalışması askere gitmesi tuhaf olduğu gibi. Ekran kartına merak salmasıda tuhaf olabilir. Tabi yine yapmak isteyen yapar onları tutan yok sadece bazıları evliliğe meraklı olabiliyor yada dünyevi mutluluğa.
1628951466953.png

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir soru var. Bu soruyu bilim felsefesi olan bir bayan hocama da sormuştum. "neden kadınlar yok?" dedim. Ne kadınları dedi. Dedim ki: Bilimde, felsefede, hayatta, oyunda, LoL'de, CS:GO'da, savaşta, barışta? Niye abi? Hadi eskiden kültürden, dinden, şundan bundan engellendiniz, şimdi ne engeli var. Neden hala yöneticiler kadın? Vesaire böyle şeyler söyledim lakin doğru dürüst cevap veremedi. Bende en son dedim ki: "bence kadınlar istemiyor, yani bayağı kadınların umurunda değil, başkan olmak, LoL oynamak yönetici olmak, ekran kartlarına merak salmak vs. bütün her şey. Siz kendiniz istemiyorsunuz dedim.
Belki vardır hocam da göstermiyorlardır kendilerini.

Buradaki herkes ya kızsa?

Ben erkek olduğumdan eminim fakat birkaç tane rastladığım üye oldu şimdiye dek. Stalkerların daha iyi stalklaması gerek sadece :D

Olmak zorundalar mı? Onların kendi forumları var. İsteyen istediği yerde olur. Ayrıca burada kadın arkadaşlar var hatta bir abla vardı bayağı bilgili ve nazik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00