Neden Technopat Windows 7'den nefret ediyor?

217854

Kilopat
Evet bunu merak ediyorum. Tüm forum neden Windows 7'den nefret ediyor, sonuçta o da Microsoft'un çıkardığı bir işletim sistemi. Hem desteği kesilmese sürücü desteği alsa Windows 10'dan bin kat daha stabil bir işletim sistemi. Bunun kanıtları da var, Windows 7 desteği kesilmeden önce Windows 10'dan daha çok kullanılan bir işletim sistemiydi? Gerek kalitesi ve performansı, Windows XP'de hız var, Windows Vista'da kalite var. Windows 7'de ikisi de var. Ayrıca Recep Baltaş abime sormak için açıyorum bu konuyu, zamanında sen de Windows 7 kullandın, neden bu kadar nefret Recep abim? :D. Neyini beğenemedin de bu kadar sevmedin şu güzelim işletim sistemini yahu :D. Forumda bu büyük bir problem benim gözümde. Sırf Windows 10 kullanmadığı için hakaret yiyeni gördüm. İşin tarafı bu banlanmamış. 2 GB HDD sisteme Windows 10 desteği vermeyi lütfen artık bırakın sayın Technopat. Anlamadım moderatörler bunu bilerek mi yapıyor? Diğer hiçbir forumda bu kadar Windows 10 takıntısı yok. Sabahtan akşama kadar Technopat'ta gezen biriyim. İnsanlara yardım etmeyi severim. İnsanların gözüne lütfen Windows 10 sokup durmayın. Sevgilerime Technopat forum halkı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin de söylemişsin kimse nefret etmiyor, desteği kesildi ve artık eskidi, bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı