Windows 7'den memnun musunuz?

Sistemine bağlı. Güncellemelerin senin için ne kadar önemli olduğuna bağlı. Benim sistemim eski ve güncelleme yapmayı sevmiyorum. Bilgisayarı ilk aldığımdan beri güncellemeri hep kapalı kullandım. Desteğin kesilmesi bu yüzden hiç umrumda olmadı. Bu şartlar altında Windows 7 kullanıp kullanmamaya sen karar ver.

Güvenliği sadece zararlı yazılımlardan, korsan kullanmaktan ibaret sanan kesim kullanmaya devam etsin. Böylece saldırganlara da ekmek çıkar.

Siber dünyada tehditler yalnızca zararlı yazılımlar değil. İnternete bağlı olduğunuz her an sisteminizin potansiyel olarak saldırıya uğrama ihtimali mevcut. Açığı olan bir işletim sisteminde antivirüs kullanmak yeterli değildir.

Windows 7 kullanmayın özetle, desteği kesildi. Geliştiriciler de bir bir desteği kesiyor. Tamam ilk çıktığı zaman güzeldi ama üstünden yıllar geçti. Kendimizi güncellememiz lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı