Neden Technopat?

Sizce neden Technopat? Benim bu soruyu düşünmek için çok zamanım oldu :D 30 günlük bir ceza aldım. Daha sonra başka forumlara gittiğimde fark ettim ki Technopat bir farklı forum. Diğer forumlarda Online yok, bilgisizlik hakim, yazım hatalarından adamın sorusunu anlayamıyorsun. Bu yazım kuralı konusuna birçoğunuz karşısınızdır neden bu kadar kaba diye. Ama gerçekten gerekiyormuş :D sizce neden Technopat? Yorumlarınızı bekliyorum...

Bana göre, çoğu forumun görünüşü hoşuma gitmiyor, burası ama başka geliyor ve buradaki insanlara bir şey sorarken güveniyorum, bilgili kişiler var en azından.

Çünkü ;
1-) Daha aktif bir forum daha görmedim,
2-) Bilgili kişi sayısı çok daha fazla,
3-) Bir öneride bulunulduğu zaman istisnalar dışında her zaman en iyisi öneriliyor.

Bazı forumlarda Türkçe katlediliyor. Seyretmekten zevk alıyorsanız buyrun;

Hiçkimse diğer forumlarda olduğu gibi forumu "GTX 2070 RTX 2080ni gömer eheheheheh" gibi konu açmıyor. Moderatörler çok dikkatli, boş konuları onaylamıyorlar. Arayüzü düzgün, çok açık bütün konuları tek ekranda görebiliyorsunuz. Yöneticiler bile insanlara yardım etmeye çalışıyor. Bunları başka hangi forumlarda gördünüz?

Hiçkimse diğer forumlarda olduğu gibi forumu "GTX 2070 RTX 2080ni gömer eheheheheh" gibi konu açmıyor. Moderatörler çok dikkatli, boş konuları onaylamıyorlar. Arayüzü düzgün, çok açık bütün konuları tek ekranda görebiliyorsunuz. Yöneticiler bile insanlara yardım etmeye çalışıyor. Bunları başka hangi forumlarda gördünüz?
Görmedim. 🤣

Forum ismi vermek istemiyorum ama bir gün adama sistem öneriyorlar Gamepower ışıklı mışıklı PSU kasa. Dedim ki adama GamePower gibi bir bomba önermeyin. Bir anda 5 kişi olup neden diye falan sordular :D Dedim ki malzeme kalitesi çöp 80+'ları bile sahte gibisinden birkaç bir şey söyledim, sonra adam bana bunu dedi;

1596402828031.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı