Windows 10 yeni olmasına rağmen verdiği sorunlar harika. Win 10 güncelleme yap bilgisayar kasıyor %100 disk kullanım hatası veriyor. Bilgisayarım Windows 10 güncelleme yapmaya korkuyorum bilgisayar bozulabilir diye.Merhaba. Ben Windows 10 kullanıcısıyım. Herkes 8.1 kullanılmasını öneriyor. İkisinin arasında ne fark var? Windows 10 yeni olduğu için daha iyi olması gerekmez mi?
Windows 10 dezavantajlara sahip bir işletim sistemi ne kadar istesekte ne kadar gönlümüz "en güncel olana" kaysa da windows 10'un bizi kısıtlamasına yetki vermemesine ve bilimum sorunlarından kurtulayacağımızı bildiğimiz için Windows 10 hep geri planda kalacak.Bence uzun süre kullanımda olan işletim sistemlerinden hemen vazgeçilemiyor yeni bir işletim sistemi çıktığında da şöyle bir bakıp işe yaramaz damgasını vurup eski sistemimize geri dönüyoruz. Bu algıdan kurtulalım.
Yeni işletim sistemleri yeni güncel olan durumlara göre hareket eder ona göre sistemi düzenler.
Aslında kullanıcılardaki eskiye dönme olayı İşletim sistemi Vista dan kaynaklanıyor. Herkes alışmış olduğu XP den bir an Vistaya geçince birde verdiği problemler olunca kullanıcılar XP e geri döndü şimdi Windows 7 den 8.1 ve Windows 10 için de öyle durum var bu çerçeveden bakarsak olaylara.
Bu kötü düşünce ve yeni eski algısından kurtulun kullanıcılar.
Windows 10 Sürümlerini inceleyiniz. Örnek verecek olursak PRO versiyonu üst seviye kullanıcılarının ve Kurumsal firmaların kullandıkları sisteme daha iyi pozitif özellikler katabilmek için tasarlanmıştır.Biz kullanıcıların sistemi fazla yormayan gereksiz servis ve hizmetlerden olabildiğince kurtarmaya çalışan Windows 10 Home sürümü de mevcut bunu da deneyebilirsiniz.
Herşey algıda biter!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.