Neden Windows 8.1 Kurban oluyor, Windows 9 için...

Windows 9 için erken mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    120
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu Windows 8'i en az 5 sene kullanırım. Windows 9 için erken. Bunlar hep para tuzağı.

Eğer ki Windows 9 çıktığında orjinal Windows 8.1 kullanıcılarına ücretsiz olarak geçme imkânı sunulursa(bu konuya değinildi mi bilmiyorum yorumları okumadım) geçerim yoksa da Windows 8.1 bana yeterli.

Bende TheMiller'in gazına geldim kurdum windows 8.1'i vallahi memnumum. Aslında ben windows 8'den çok memnundum ama, advanced system care çöp bir program onu kurunca başıma gelmeyen kalmadı. Windows 9 çıksa ona geçerim nede olsa hayatımda windows 7 kullanmadan ilk defa 8' deneyimini yaşayan tek canlı ben olsam gerek.

Ben yavaşlıktan emeklilik dilekçesini yazan Fedora 19 dizüstü bilgisayarımı neredeyse 4 yıldır sürüm güncellemesine tabii tutmazken Windows kullanıcıları Windows 7'yi bırakmış olmanın verdiği sersemlikle nasıl Windows 9'u kullanacak hiç bilmiyorum. :)

Şuana kadar memnun kaldığım işletim sistemi olmadı.
En yeniye geçerim.

Ortada kurban olan bir işletim sistemi yok. Zaten işletim sistemi kurban olmaz, güncellenir. Technopat Windows 8.1'i en güncel işletim sistemi olduğundan hep önerilmesini istemiştir. Vazgeçilmez olduğundan değil. Zaten güncellik isteyen biri hiçbir işletim sistemine takım tutar gibi bağlı kalmaz. Her zaman en güncel işletim sistemini kullanıyor. Technopatlara bu konuda güvenim tam. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı