Neden Xbox Series X bu kadar övülüyor?

Xbox cephesinde önümüzdeki zamanlarda özel oyun sıkıntısı azalacak bu durumun farkında Microsoft ve konu üzerinde çalışıyorlar zaten. Ben iki konsola da sıcak bakmıyorum depolama mevzusu yüzünden, almayı düşündüğüm Series S var ama düşünüyorum sadece. Burada kullanıcı daha önemli aslında hangi konsol iyi olursa olsun. Eğer TR'de oyunları ucuz olsa bu konsollar yerine Switch Lite alırım çünkü Mario ve Zelda gibi oyunlarla büyüdüm. Yine kendimden örnek vereceğim, Sony bana Playstation satamaz çünkü Racing oyunları hastası olarak Forza'ya rakip göremiyorum. Aynı şekilde biri çıkıp The Last Of Us veya Uncharted için de aynısını söyleyebilir. Düz değerlendirme yap derseniz Xbox kağıt üzerinde önde. Geriye uyumluluk için bile alınabilir. Yine de dediğim gibi kullanıcıya bağlı.

PS'in 10 tane oyunu çıkıyor 8 yılda. Hepsini beğenmek imkansız. 5 tanesini beğendiniz diyelim ki. 5 tane çeşitlilik mi?

Xbox'un oyun çeşitliliği diyorsun da. Tamam gayet iyi bir atılım iyi gelişme sözüm yok. Çeşitlilikten kastın bu mu senin? 3.parti bildiğimiz oyunlara kayan fazla yanlar var. Sony'e bu konuda laf ettirmem. Evet az ama öz uğraşıyorlar çünkü dediğim gibi ince işçilik çalışıyorlar. Senaryolar için binlerce sayfa yazı yazılıyor. Çünkü konsol oyuncusu sürekli pata küte sığ bir hikaye oyunundan çok diyalog hikaye akışı huzur istiyor. Yani God of War, Uncharted, Last of Us görünce oynayınca evet abi mükemmel bir deneyimdi. Bana böyle oyunları oyun dünyasının bilindik AAA oyun çıkartan firmalar önüme hiçbir şekilde böyle servis edemez. Mantık bu. Sony'de hitap edeceği kitleyi artık çok iyi biliyor. Alan da bunun için alıyor. Dediğim gibi 500 Euro. Bizim buradaki konsol hesabı yurt dışındaki adam yapmıyor. Yani 10 oyunun 5'ini beğenmezsen gibi bir şey yok. Hepsini beğeniyorsun ve haz alıyorsun. Ha eleştirdiğin yerler olur ama dediğim gibi PC'de görmeyeceğin oyunları getirip servis ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ByAdam ben yaptıkları oyunlara bir şey demedim. Sıkı bir TLOU fanıyım. Oyun dünyasının en iyi oyunlarını yapıyorlar ama çok sayıda yok. Global olarak haklısın fakat Türkiye'de bir oyuncu PS özel oyunlarına o kadar para dökemez.

Yani God of War Uncharted Last of Us görünce oynayınca evet abi mükemmel bir deneyimdi.
Herkes için öyle olmayabilir zevk meselesi.
Sony de hitap etceği kitleyi artık çok iyi biliyor.Alanda bunun için alıyor dediğim gibi 500 Euro. Bizim buradaki konsol hesabı yurt dışındaki adam yapmıyor.
Katılıyorum.
Yani 10 oyunun 5ini beğenmezsen gibi bir şey yok.Hepsini beğeniyorsun ve haz alıyorsun.Ha eleştirdiğin yerler olur ama dediğim gibi pcde görmeyeceğin oyunları getirip servis ediyorlar.
Beğenmesi gerektiğini söyleyen kim? Ne demek beğenmezsin diye bir şey yok? Evet çoğunluk beğenir belki ama bu herkesin beğeneceği anlamına gelmiyor.

Herkes için öyle olmayabilir zevk meselesi.

Katılıyorum.

Beğenmesi gerektiğini söyleyen kim? Ne demek beğenmezsin diye bir şey yok? Evet çoğunluk beğenir belki ama bu herkesin beğeneceği anlamına gelmiyor.
Beğenmeyen şuan xbox aldı zaten.Şaka felan haklısın genelleme yapmam yanlış ama büyük bir yüzdeyi tatmin ediyorsa iş bitmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı