Neden Xbox Series X bu kadar övülüyor?

En mantıklısı Ps 5 Dijital Sürümü beklemek bence. En mantıklı konsol şuanda o çünkü.
Xbox' ın övülmesinden neden bu kadar kin kaptığınızı anlamadım. Bundan 2-3 yıl sonrada en çok satan konsol Xbox olacak büyük ihtimalle. Ama şuan için Ps 5 Dijital Edition beklenmeli bence.
 
Performans sorunu yanlış bir terim. Arkadaş şunu demek istemiş: "7 sene sonra PS5 oyunları 1080P açacakken XSX 1440P açacak." demek istemiş sanırsam.
Bu tarz bir durum da net değil ki.
En mantıklısı PS5 Dijital Sürümü beklemek bence. En mantıklı konsol şu anda o çünkü.
Xbox'ın övülmesinden neden bu kadar kin kaptığınızı anlamadım. Bundan 2-3 yıl sonra en çok satan konsol Xbox olacak büyük ihtimalle. Ama şuan için PS5 Dijital Edition beklenmeli bence.
Xbox'ın övülmesine neden kinleneyim? Sadece bazı Xbox övenlerin ayda 600 TL PS5'e vereceksin demesi kızdırdı.
 
Performans sorununun neden olacağını detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz? Bu işlerden anlıyor musunuz?

Acaba performans sorunu derken, PS5'in bozulma ihtimali anlamında mı yoksa performansı daha yüksek olmaz anlamında mı? İkincisi ise muhtemelen öyle olur da ben performans sorunu olacağını zannetmiyorum bilmediğimiz kronik bir sorunu yoksa.

En mantıklısı PS 5 Dijital Sürümü beklemek bence. En mantıklı konsol şu anda o çünkü.
Xbox'ın övülmesinden neden bu kadar kin kaptığınızı anlamadım. Bundan 2-3 yıl sonrada en çok satan konsol Xbox olacak büyük ihtimalle. Ama şu an için PS 5 Dijital Edition beklenmeli bence.

Bunu bence 2 firmanın da bünyesindeki stüdyoların nasıl daha iyi ürün sunacağı belirleycek bence. PS çok daha sağlam gözükse de bu konuda, PS2'de tüm zamanların rekorlarını kıra kıra, firmaları sektörden silecek kadar (sega) büyük bir iz bırakmışken Xbox 360 çok büyük bir başarıya imza attı. Benzer bir şey tekrar yaşanabilir ama 2 yıldan önce şu an her şey için çok erken.
Bu tarz bir durum da net değil ki.

Xbox'ın övülmesine neden kinleneyim? Sadece bazı Xbox övenlerin ayda 600 TL PS5'e vereceksin demesi kızdırdı.
hocam çok kafana takma onları. internette o kadar ps-xbox-nintendo fanatikleri var ki herhangi bir dayanağı olmadan ofansif yorumlar yazıyorlar sadece, çok takma derim.
 
Son düzenleme:
Kesinlikle series x. Konsolum almadan arastirdim. Bi fanciligim yok. ps para mi dagitiyor anlamadm millete. Series x aldim. 4tb. Ayrica depolama. Gayet memnunun makineden. Aksmaa kadar oyun yukluyor icine gelince neler yukseldiyse oynuyorum bellekler doldu. Yinede 100 bekleyen oyun var yuklenecek. Neden ps5 almaliyim 600 lira az mi bir oyun icin. Yeni gelecek oyunlar bin lira da olabilir bu arada. Ps kolu mukemmel olmus denedik ama rahatlik halen xbox kolunda.
 
Son düzenleme:
Performans sorununun neden olacağını detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz? Bu işlerden anlıyor musunuz?
Performans sorunu arkadaşların da dediği gibi bir kaç optimizasyon sorunundan kaynaklanmakta ki microsoft bu sorunları çözeceğini açıkladı. Konsol performansı ilk çıktığı gibi değil çıktıktan 2 3 yıl sonra verdiği performansa göre ölçülür. Eğer azıcık anlasaydın fanboyluğu bir yana bırakıp objektif yorum yapardın. Sony en az 5 6 sene sonra yeni nesil konsol çıkartacak (ps6). Bir konsolun 5 seme boyunca zaten sabit fps vermesi çok zor ama şu an ki performansını da 3 seneye kaybetmemesi gerek. Bakalım ps5 2 3 sene sonra ısınma sorunları yaşayacak mı? Tasarımı müsait.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı