Nedir bu Hitler aşkı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bir de bunların aşırı sol versiyonu var. Hem Troçki'yi hem de Stalin'i sevdiğini söylüyor. Bu iki kişiyi aynı anda sevmek biraz garip. Herhalde cehalet hep bunlara sebep olan..
 
Hitler'in Türkleri sevdiğini, öldürülen milyonlarca Yahudi'ye iyi olduğunu, Yahudilerin aşağı ırk olduğunu
Hitler Türkleri sevmez, kimseyi sevmez. Kusursuz alman ırkı yaratmak isteyen avustralyalı bir engelli. Öldürülen insanlara iyi oldu demek caniliktir (sana zarar vermediği sürece) ve bir ırka/dine mensup insanların tamamını aynı kefeye koymak salaklıktır. Bu tiplerin tarihi TV dizilerinden ve kahvehane tarihçilerinin sohbetlerinden öğrenen kitleden zerre farklı yok, marjinal görünmeye çalışan cahiller topluluğudur bu kesim.
 
Buradan o ergenlere bir şey söyleyeceğim:
'Türejq ermgen salaj'
 
Hitlerin bu kadar sevilmesinin sebebi ergenlerin marjinal görünmesi olabilir ama bir yandan benim gibiler faşist yanını seviyor. Hitler mükemmel bir adam değil di ki hırsı yüzünden Almanyayı ölüme sürükledi ama ondan önce Almanları kalkındırması VS. onu sevmemi sağlayan noktalar.
 
Almanları kalkındırdı derken?! Savaş sonunda Almanya'daki binaların çok küçük bir kısmı ayaktaydı. Einstein gibi Yahudi asıllı bilim adamlarını yurtdışına şutladı. He bi de otoban yaptı. Evet otobanla kalkınıyor Almanlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı