Nedir bu sınav aşkı?

Ben Aksaray'da yaşıyorum. Çok yüksek riskli il. Ben almak zorunda mıyım o riski?

Ben bu virüsü okula ve sınav olmamak için bahane olarak sayıyorum. Acaba coronaya kaç defa yakalandın?

Bence tam tersi, bir şeye göre not vermeleri gerekiyor sınavları yapacaksanız tamam ama nedir bu okulu açma aşkı? İlkokul çocuklarına "okul açılsın mı?"diye soruyorlar evet deyince öğrenciler istiyor hadi açalım diyorlar. Bir de okulda sosyal mesafe olacakmış :D başkanımız fazla hayalperest. Ben de okulu açma konusunda arkada başka bir sebep olduğunu düşünüyorum.

Diplomaya geçecek bir not girmeleri lazım o sebeple. Bir tane sınav yapsalar iş bitecek bir başka daha yapmaya gerek kalmayacak. Onlar bilmiyor mu riskli olduğunu bizim düşündüklerimizi düşünemiyorlar mı sanıyorsunuz? Her gün onlarca konu açılıyor şunlar hakkında sıktı artık.

Diplomaya geçecek bir not girmeleri lazım o sebeple. Bir tane sınav yapsalar iş bitecek bir başka daha yapmaya gerek kalmayacak. Onlar bilmiyor mu riskli olduğunu bizim düşündüklerimizi düşünemiyorlar mı sanıyorsunuz? Her gün onlarca konu açılıyor şunlar hakkında sıktı artık.

Ben de ona şaşıyorum, koskoca milli eğitim bakanı bizim düşündüklerimizi düşünemiyor mu? Bırakın milli eğitim bakanına işini yapsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı