Steam Need for Speed Heat 499TL yerine 49TL

• Konuyu başlatan Lixs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.708
Fena oyun değil ya ben eğlenmiştim oynarken. Kötü değil yani. En azından Unbound kadar eğlendirmişti. 50 TL'ye bence değmez ama daha uygun bir oyun da bilmiyorum.
Gamepass ile oynamak daha mantıklı diye düşünüyorum. 1 ay içinde diğer NFS oyunlarını da oynarsınız.

Son düzenleme:
Fena oyun değil ya ben eğlenmiştim oynarken. En azından Unbound kadar eğlendirmişti. 50 TL'ye bence değmez ama daha uygun bir oyun da bilmiyorum.
50TL ye Tavuk Döner yiyebiliyorsanız bencede değmez. Şaka bir yana bence kuruşu kuruşuna değer 500Tl evet saçma ama 50Tl ye Düşmüş Öldürmeyin oyunu 2 Dolar nerdeyse.

Kessinlikle. Bir kere deneyimledim bende para yatırabilirsem hesaba alıcam. 50Tl ye değmez yazdı üstteki arkadaşta ;D
Ben PS'den oynamıştım, PC versiyonunda baya sorun var optimizasyon ile ilgili, oynarken aniden kapanma, sürekli uyarı verme gibi.

Bende rivals var, Heat'ın yokluğunu pek hissettirmiyor. aslında heat da alacaktım ama aklıma daha önceden heat alanların bir ara ea racing collection 2000 den 200e düşünce heata hali hazırda sahip oldukları için paketi alamayışları geldi. belki tekrar düşer diye almıyorum. Düşmezse de sıkıntı değil.

Bende rivals var, Heat'ın yokluğunu pek hissettirmiyor. aslında heat da alacaktım ama aklıma daha önceden heat alanların bir ara ea racing collection 2000 den 200e düşünce heata hali hazırda sahip oldukları için paketi alamayışları geldi. belki tekrar düşer diye almıyorum. Düşmezse de sıkıntı değil.
Rivals ve Payback daha iyi sayılır Heat'e göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı