- Makaleler
- 42
Keşke paramız olsa da alsak.
Nasıl olsa alamayacağız.
Ekonomi çok kötü.
Nasıl olsa alamayacağız.
Ekonomi çok kötü.
Burada var ama şüphelenmiyor da değilim martı eti falan olabilir.Oyun kötü ama 50 TL’ye tavuk döner bile yok alın geçin.
Nasıl olsa alamayacağız.
Ekonomi çok kötü.
Nasıl olsa alamayacağız.
Ekonomi çok kötü.
Burada var ama şüphelenmiyor da değilim martı eti falan olabilir.
Videoyu izlerken büyülendim.
Ankara sihhiyede 100 gram 40tl. Dediğim gibi şüpheliyim tavuk eti olduğuna.;D duygulandırdınız
Samsunda kekonun yeri diye bir yer var tam ekmek 25TL ayık olun. Adam oyun Event'i gibi arada bir açıyor dükkanı her zaman bulunmuyor.
Ulus'ta da aynı şekilde, hijyen yok ama. Gidip Sincan Çarşı'da hijyenli bir ortamda 60 TL'ye zurna dürüm yerim daha iyi.Ankara sihhiyede 100 gram 40tl. Dediğim gibi şüpheliyim tavuk eti olduğuna.
Bizim bi köfteci vardı adam burnunu karıştırırdı önce sonra köfteye bir güzel tükürük saçardı mis gibi tükürüklü köfteyi gomerdik.Ulus'ta da aynı şekilde, hijyen yok ama. Gidip Sincan Çarşı'da hijyenli bir ortamda 60 TL'ye zurna dürüm yerim daha iyi.
Kaldı mı bu zamanda böyle sizin köfteci gibi hijyenli ustalar.Bizim bi köfteci vardı adam burnunu karıştırırdı önce sonra köfteye bir güzel tükürük saçardı mis gibi tükürüklü köfteyi gomerdik.
Hijyeni boşver reis. F/P olduğu için görmezden geldim tamamen hijyen meselesiniKaldı mı bu zamanda böyle sizin köfteci gibi hijyenli ustalar.
Ben Dois'ten yiyorum hocam, zurna dürümü baya iyi doyurucu ve 57 TLHijyeni boşver reis. F/P olduğu için görmezden geldim tamamen hijyen meselesini1 yıl önce falan yemeksepetinden et tantuni söyledim ucuza geliyordu zehirlendim bildiğin. Bizim köfteci ekmeğe napiyor belli değil sağlığım yerinde şükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.