- Makaleler
- 4
2005 sürüm olmasa da fiyatına değer bir oyun. Ara sıra girip Corvette ile yanlıyorum. 
Eski MW artık hiçbir yerde satılmıyor. Maalesef sadece korsan olarak indirebiliyorsunuz.
Zaten günümüz yarış oyunları hep aynı değil mi? Araba al, yarış, yenisini al, yarış, yenisini al yarış, yenisini al, yarış... Bu oyunu linçleyenler var ama Forza: Horizon 4 ve 5 de bayağı oynanıyorYaw hemen oyunu linçlemişiz, güzel topluluğuz vesselam.
Bu oyun üründen anlamayan şirket yöneticilerinin baskısı yüzünden yeterince gelişemeden çıkmış bir oyun, eskisinin yeri ayrı olsa da bunda da kendine has güzel noktalar mevcut. Özellikle araç seslerinde hala parmakla gösterilen bir oyun.
Mantık, dediğim gibi günümüz yarış oyunları hep aynı mantık üzerine kurulu: yeni araba aç ve yarış. Eski oyunlarda ise bir hikaye akışı var. Bu oyun o dönemin bitişinde çıktı, insanlar hikayeli bir oyun bekliyorlardı ama çıkmayınca linçlediler. Şimdi ise artık o dönem tamamiyle bitti ve aynı mantıktaki oyunlar gayet seviliyor. Bu oyun bugün çıksa aşırı sevilmese de linçlenmezdi.FH4 ve 5 bağlantısını pek kuramadım.
Bu oyunun linçlenmesi bence açık dünya olması değil, genel eksikleri ve ilkinin devamını getirememesi. Mesela oyunda manuel yok. U1'i bile manuel oynayan biriyim ben, sen düşün. Onun haricinde de oyunun tam bitmiş bir oyun gibi hissettirmediği bir gerçek, çünkü bitmiş bir oyun değil. 1 yılı daha olsa gerek grafikleri gerek sesleriyle gerçek bir şaheser olma potansiyeli vardı ama o zamanki her yıla 1 NFS politikası bu oyunun sonunu getirdi.
Burnout fairhaven (bu oyunun asıl ismi) 12.90 TL olmuş.
Ya hemen oyunu linçlemişiz, güzel topluluğuz vesselam.
Bu oyun üründen anlamayan şirket yöneticilerinin baskısı yüzünden yeterince gelişemeden çıkmış bir oyun, eskisinin yeri ayrı olsa da bunda da kendine has güzel noktalar mevcut. Özellikle araç seslerinde hala parmakla gösterilen bir oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.