Çözüldü Need for Speed: Underground iki sistemle nasıl LAN ile oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HoL1qan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Need for Speed: Underground 2 oyununu iki bilgisayarda bağlantı kurup oynamak istiyorum. 1 masaüstü 1 laptop olmak üzere 2 PC'm var. LAN kablosu ile bağladım fakat local kısmında birbirlerini görmüyor. Localde filtre ayarlarında ikisinin seçenekleri de aynı. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar arkadaşlar. Need for Speed: Underground 2 oyununu iki bilgisayarda bağlantı kurup oynamak istiyorum. 1 masaüstü 1 laptop olmak üzere 2 PC'm var. LAN kablosu ile bağladım fakat local kısmında birbirlerini görmüyor. Localde filtre ayarlarında ikisinin seçenekleri de aynı. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
GameRanger veya Hamachi ile oyunu oynayabilirsiniz.

Çözüm
Selamlar arkadaşlar. Need for Speed: Underground 2 oyununu iki bilgisayarda bağlantı kurup oynamak istiyorum. 1 masaüstü 1 laptop olmak üzere 2 PC'm var. Lan kablosu ile bağladım fakat local kısmında birbirlerini görmüyor. Localde filtre ayarlarında ikisinin seçenekleri de aynı. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Sanırım sorunun çözümünü buldum, ben düz bağlantı yapıyormuşum internet bağlantısı için yapılan. Cross bağlantı yapmam gerekiyor, deneyeyim olursa çözüm yaparım.

Hamachi'yi eskiden yapardık hatırlıyorum da bağlantı kopması olmaması için kablo ile denemek istemiştim. GameRanger'i duymamıştım sanırım daha iyi bir şey olsa gerek.

Aynı internete bağlı olmanız gerekiyor. Yani X Wi-Fi varsa iki cihazida ona bağlamanız gerekli.

GameRanger öneririm çok kolay.

Masaüstü PC'mde bir tane lan portu var, Wi-Fi özelliği yok anakartımın, bu şekilde olmaz yani, illa internet gerekiyor öyle mi?

Sanırım sorunun çözümünü buldum, ben düz bağlantı yapıyormuşum internet bağlantısı için yapılan. Cross bağlantı yapmam gerekiyor, deneyeyim olursa çözüm yaparım.
Olmuyor gibi ya. Ben aynı ağa da bağladım, birbirlerine de bağladım. Minecraft dahi çalışıyor ama NFS UG2 çalışmadı öyle. Gameranger lazım gibi.

Hamachi'yi eskiden yapardık hatırlıyorum da bağlantı kopması olmaması için kablo ile denemek istemiştim. GameRanger'i duymamıştım sanırım daha iyi bir şey olsa gerek.

Masaüstü PC'mde bir tane lan portu var, Wi-Fi özelliği yok anakartımın, bu şekilde olmaz yani, illa internet gerekiyor öyle mi?
GameRanger istediğinize ulaştıracaktır. Denemenizi öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı