- Makaleler
- 1
Evet maalesef ama 3. Parti sunucularla oynamak hala güzel.Arkadaşlarla güzel oluyor.EA cimri bir marka olduktan sonra asla NFS World geri gelmez.
Evet maalesef ama 3. Parti sunucularla oynamak hala güzel.Arkadaşlarla güzel oluyor.EA cimri bir marka olduktan sonra asla NFS World geri gelmez.
Eskiden arkadaşlarla oynanacak güzel oyunlar ücretsizdi misal NFS World, S2 , Metin 2 , Dark Orbit...Belki çok yüksek grafik kalitesi yoktu oyunların ama oynarkenki zevki bambaşkaydı.Şimdi o tadı alabilmek için Overwatch gibi WoW gibi MP oyunlara Eurolar bayılman gerekiyor.Evet maalesef ama 3. Parti sunucularla oynamak hala güzel.Arkadaşlarla güzel oluyor.
Evet aratmaz ama herkesin PC'si yetmiyor ve fiyatını göz önünde bulundurmak gerek.Dun game pass almak istedim ama kartımı kabul etmedi ve 7TL para cekti.Bundan sonra Microsoft benim için bitmiştir.3-4 saatimi çöpe attılar.Ama forzayi oynamak hayalimForza Horizon 4 çıktığından beri NFS World'ü pek aratmıyor. Daha fazla online event gelse FH4'e NFSW'yi aratmaz.
Discord serverlerinde sürekli güncellemeleri izliyorum ama uzundur girip deneyemedim.Konuyu hortlatayım dedim, son durum nedir bilgisi olan var mı?
Discord serverlerinde sürekli güncellemeleri izliyorum ama uzundur girip deneyemedim.
Aktif şu an serverlar ve kalabalıklaşıyor her gün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.